Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Άδωνι για …τα μάτια του Κουφοντίνα

Προσπάθεια επίθεσης στον πρωθυπουργό μέσω άθλιας θεωρίας συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής, καταλογίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ και στον ‘Αδωνι Γεωργιάδη.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαν καιρό ο Α. Γεωργιάδης και η Ν.Δ. να μιλήσουν για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Αυτό όμως δεν κάνει τα όσα λέει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. λιγότερο φαιδρά και χυδαία» τονίζει το κυβερνών κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Πρόσθετει «το να αποκαλεί “ρουσφέτι” της κυβέρνησης τη μεταγωγή οποιουδήποτε κρατουμένου αποκαλύπτει την αντίληψη που έχουν για την ανεξαρτησία των θεσμών. Και βέβαια δείχνει ότι στην προσπάθειά τους να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα θα επαναφέρουν κάθε άθλια θεωρία συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής».

Υπενθυμίζεται πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ‘Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι» για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου, ότι «αυτό σημαίνει ότι αφενός περνά καλύτερα αφετέρου ότι με όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα». Και συμπλήρωσε: «Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το “γιατί” δεν το ξέρω, ας το απαντήσει ο ίδιος. Το ρουσφέτι έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει».

 

SHARE