Κόντρα Σκουρλέτη – Ανδρουλάκη: “Σε ένα μήνα φεύγετε”(VIDEO)

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη στο Action 24, μαζί με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος, απευθυνόμενος στον κ.Σκουρλέτη, είπε μεταξύ άλλων ότι ο κ.Τσίπρας είναι ο λατρεμένος του ΝΑΤΟ.

Κάποια στιγμή και ενώ η πολιτική κουβέντα ήταν σε εξέλιξη, το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο, με τον Πάνο Σκουρλέτη να εκνευρίζεται και να μιλάει περί διαφθοράς στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αδιαφανών δανειοδοτήσεων του κόμματος.

Το γάντι σήκωσε αμέσως ο Νίκος Ανδρουλάκης και απάντησε στον κ. Σκουρλέτη στον ίδιο τόνο, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι δύο γραμματείς επί των ημερών των οποίων επιβαρύνθηκε το κόμμα με δάνεια βρίσκονται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς να τους κατονομάσει, εννοούσε τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Γιάννη Ραγκούση. Μάλιστα, κάλεσε σε έντονο ύφος τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει με ονόματα και να σταματήσει την εκστρατεία λάσπης.

Παρά τις προσπάθειες του δημοσιογράφου Δημήτρη Τάκη να πέσουν οι τόνοι, ο Πάνος Σκουρλέτης αντεπιτέθηκε λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Ανδρουλάκης «λερώνει την εκπομπή» με την παρουσία του και στη συνέχεια έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο. Μάλιστα, μίλησε για χυδαιότητα και ότι δεν μπορεί να την ανεχτεί, ενώ τα έβαλε και με τον παρουσιαστή, κατηγορώντας τον ότι καλύπτει τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ. «Λυπάμαι πάρα πολύ, την χυδαιότητα δεν την νομιμοποιώ», είπε ο γραμματέας, «Να λυπάστε για τον εαυτό σας», ήταν η απάντηση του ευρωβουλευτή.

Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον κ. Σκουρλέτη του είπε «σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως» και «καλό ταξίδι».

SHARE