Κλείνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Sport24 Radio 103.3

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Sport24 Radio 103.3 σταματάει τη λειτουργία του  μετά από 5 χρόνια λειτουργίας.

Την είδηση μετέφερε ο διευθυντής του σταθμού, Παντελής Διαμαντόπουλος.

«Μηδενικό περιεχόμενο, ανύπαρκτο αθλητικό ενδιαφέρον. Ο σταθμός από απόψε κλείνει και από αύριο θα παίζει μόνο μουσική», είπε χαρακτηριστικά. “Δεν υπάρχουν αντίο για εμάς. Να προσέχετε όλοι, σας αγαπάμε. Ο σταθμός σταματάει, δεν θα υπάρχει πρόγραμμα αθλητικό. Φιλιά πολλά».

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ανήκει στην 24Media, ιδιοκτησίας Δημήτρη Μάρη.

Η ΕΣΗΕΑ

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ: για μια ακόμη φορά απαιτούμε από τους εργοδότες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας των συναδέλφων καθώς οι απολύσεις απαγορεύονται και είναι εκ του νόμου άκυρες. Καλούμε τους συναδέλφους να αρνηθούν να υπογράψουν τα έγγραφα της απόλυσής τους. «Λουκέτα» με δικαιολογία την επιδημία και τη μετάθεση ή την αναβολή αθλητικών γεγονότων αποτελούν πρόκληση και δεν θα μείνουν αναπάντητα.

Οι αθλητικοί συντάκτες προσφέρουν έργο καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου και δεν είναι δημοσιογράφοι για συγκεκριμένα αθλητικά γεγονότα. Θα παλέψουμε με κάθε νόμιμο τρόπο, ώστε η κρίση του κορωνοϊού να μην αποτελέσει πρόσχημα επαναφοράς σε ένα σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα.

Απαιτούμε από τη κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα στο κλείσιμο του Sport24 Radio και παράλληλα να πάρει μέτρα ουσιαστικής προστασίας των δημοσιογράφων και στήριξης των Μέσων Ενημέρωσης.

Ενέργειες όπως αυτή του κ. Μάρη να κλείσει τον Sport24 Radio, εκτός του αντεργατικού χαρακτήρα τους, είναι τουλάχιστον αντικοινωνικές και  προκλητικές, καθώς στις δύσκολες αυτές στιγμές της χώρας χρειάζεται αλληλεγγύη, σύμπνοια και ομόνοια.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

SHARE