Κλείνει η “Νέα Σελίδα” -Ξανά στάση εργασίας στην ΑΥΓΗ για οφειλές στους εργαζόμενους

Δύο μισθούς δεδουλευμένα οφείλει η Αυγή στους εργαζόμενους και η γενική τους συνέλευση αποφάσισε να προχωρήσουν σε νέα στάση εργασίας την Τετάρτη 12 με 4 το μεσημέρι και Γενική Συνέλευση την Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι.
Εκεί καλούν και τους εκπροσώπους της Διοίκησης και του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας ενημέρωση για το τι προτίθεται να πράξουν με τα ΜΜΕ του κόμματος.
Αν δεν εξοφληθούν, όπως αναφέρουν,  θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία, την Τετάρτη 4 Μαρτίου. Ψήφισαν 32 εργαζόμενοι και όλοι τάχθηκαν υπέρ των κινητοποιήσεων.

Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ,  βέβαιο θεωρείται ότι η εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ του Ομίλου Λιβάνη θα αναστείλει την έκδοση της και δεν θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

“Ήδη, οι εργαζόμενοι έχουν φύγει από τα γραφεία, από το απόγευμα της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου, μετά από μήνυμα της διεύθυνσης της εφημερίδας, καθώς, όπως έγινε αντιληπτό, η Κυριακάτικη εφημερίδα δεν πρόκειται να εκδώσει άλλο φύλλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από τον μέτοχο της εταιρείας την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου.

Στους εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα δύο μηνών. Ανησυχία εκδηλώνεται και για τους όρους της αναστολής έκδοσης, την καταβολή των χρεωστούμενων από δεδουλευμένα, επιδόματα αδείας κλπ. Η εφημερίδα απασχολεί περισσότερους από 40 εργαζόμενους.

Η εφημερίδα εκδόθηκε τον Ιούνιο 2017 και έχει κλείσει δύο χρόνια και οκτώ μήνες ζωής”

SHARE