Κλείνει για 2 ημέρες το Πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα και αύριο το πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, για προληπτικούς λόγους όπως ανακοινώθηκε από την πρυτανεία.

“Ανακοινώνεται ότι η λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο αναστέλλεται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 5 και 6 Μαρτίου για προληπτικούς λόγους και κατόπιν οδηγιών που έλαβε το Πανεπιστήμιο από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Κυριακή 8 Μαρτίου. Όλες οι δραστηριότητες του Ιδρύματος στο Ηράκλειο συνεχίζονται κανονικά”.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr οι σχολές που Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο κλείνουν καθώς νεαρός φοιτητής από την Πάτρα που σχετίζεται με το περιβάλλον των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κοροναϊού στην αχαϊκή πρωτεύουσα, παρουσίασε συμπτώματα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ύποπτα για τον ιό. Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο φοιτητής που έχει παρουσιάσει συμπτώματα ύποπτα για τον κοροναϊό ιχνηλατήθηκε στο περιβάλλον των ασθενών που προσβλήθηκαν από τον ιό στην Πάτρα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί αναμένονται τις επόμενες ώρες.

SHARE