ΚΚΕ-Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι να μην ενδώσουν στα εκβιαστικά διλήμματα τον Ιούνιο

“Θα δώσουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών, στο τέλος Ιουνίου, με αισιοδοξία, κόντρα σε διλήμματα που θα δυναμώνουν ακόμα περισσότερο στο όνομα κάποιων επιμέρους διαφορών που δεν αλλάζουν, όμως, την πορεία στρατηγικής σύμπλευσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, άλλα κόμματα.

Ιδιαίτερα καλούμε τους εργαζόμενους, τους ριζοσπάστες, αριστερούς, δημοκράτες ανθρώπους να μην ενδώσουν στα εκβιαστικά διλήμματα που θα δυναμώσουν τις επόμενες 30 μέρες και θα ενταθούν μέχρι τις βουλευτικές εκλογές, τέλος Ιουνίου”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

“Παραμένει αναγκαίο και επίκαιρο το σύνθημά μας: Με ισχυρό ΚΚΕ μπορούμε να κάνουμε την πραγματικά μεγάλη διαφορά για να υπάρχει μια πραγματικά λαϊκή αντιπολίτευση, πραγματικό αποκούμπι, στήριγμα του λαού απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει. Για να μπει πραγματικό τείχος στην Ακροδεξιά και τον φασισμό, τη συντήρηση, για να ανοίξουμε το δρόμο με το λαό πραγματικό πρωταγωνιστή των εξελίξεων”, υπογράμμισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE