ΚΙΝΑΛ – Novartis: Κύριε Τσίπρα ποιος είναι ο υπουργός “Ρασπούτιν;”

Το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” που αφορά στην αναφορά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιω. Αγγελή, για την υπόθεση Novartis, ζητάει με ανακοίνωσή του “να βγει η αλήθεια στο φως καθώς και οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία”.

Εδικότερα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: “Είχαμε ζητήσει στην Βουλή, από την Κυβέρνηση να καταθέσει την αναφορά παραίτησης του κ. Αγγελή που ήταν εποπτεύων εισαγγελέας στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Ματαίως! Σήμερα δημοσιεύονται στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” οι αναφορές του προς την προϊσταμένη του, κ.Ξένη Δημητρίου, καθώς και προς τον αντεισαγγελέα ΑΠ κ. Πεπόνη. Όσα  γράφει για την πολιτική σκευωρία στην υπόθεση “Novartis” είναι συγκλονιστικά. Για άλλη μία φορά γίνεται λόγος για τον επονομαζόμενο “Ρασπούτιν” και το σκοτεινό του ρόλο του στην υπόθεση.

Κύριε Πρωθυπουργέ, ποιος υπουργός είναι ο Ρασπούτιν; Κυρία Ράικου, ποιος υπουργός είναι ο Ρασπούτιν; Κύριε Αγγελή, ποιος υπουργός είναι ο Ρασπούτιν; Έφθασε ο καιρός να βγει η αλήθεια στο φως, καθώς και οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έτσι έστησαν την υπόθεση Novartis: Καταγγελία-φωτιά του αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου

SHARE