ΚΕΡΚΥΡΑ: Κλείνει ο ΧΥΤΥ Λευκίμμης και ο τ.Δήμαρχος εγκαταλείπει τον ΣΥΡΙΖΑ

 Σπάει τη σιωπή του ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος, μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για το κλείσιμο του ΧΥΤΥ Λευκίμμης.

Επιτίθεται ευθέως στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική  της στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, στην οποίαν δεν εναντιώθηκε μέχρι τέλους, και με σθένος παραδέχεται ότι οφείλει συγγνώμη στους συμπολίτες του. «Οφείλω να ομολογήσω ότι η “θεόπνευστη” πολιτική τους μόνο στόχο είχε την πολιτική, ηθική και ίσως και φυσική μου εξόντωση» διαπιστώνει με περισσή πικρία. «Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας να διακόψω κάθε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Νικολούζος δηλώνει:

Συνεκτιμώντας με νηφαλιότητα τις πολιτικές εξελίξεις τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας μου σαν Δήμαρχος όπως και αυτές που ακολούθησαν σε σχέση με  τα μεγάλα προβλήματα της Κέρκυρας, τη στάση της τοπικής ηγεσίας αλλά ιδιαίτερα της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ  απέναντι στην  Δημαρχία μου και τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, ιδιαίτερα αυτών της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, οφείλω να ομολογήσω ότι η θεόπνευστη πολιτική τους μόνο στόχο είχε την πολιτική, ηθική και ίσως και φυσική μου εξόντωση.

Ένα σχέδιο που μάτωνε την κοινωνία χωρίς αποτέλεσμα και που θα αφάνιζε το ΣΥΡΙΖΑ από το νησί αλλά υπηρετούσε κάποια νομιμότητα!!!

Τώρα λοιπόν που τα αδύνατα γίνονται δυνατά  και όλοι χαιρόμαστε, ανεξάρτητα από το  τι θα μας φέρει το μέλλον όσον αφορά τα προβλήματα, οφείλω ένα συγγνώμη στους συμπολίτες μου που δεν εναντιώθηκα μέχρι τέλους όσον αφορά τη διαχείριση του προβλήματος του ΧΥΤΑ Λευκίμμης και ακολούθησα την κυβερνητική πολιτική σηκώνοντας όλο το βάρος και την κατακραυγή δεχόμενος ότι αποτελούσε  μια βραχυχρόνια αντιμετώπιση του προβλήματος αφού όλοι οι άλλοι δρόμοι ήταν κεντρικά κλειστοί.
Τέλος θέλω να δηλώσω και δημόσια ότι είναι πλέον ζήτημα αξιοπρέπειας για μένα να διακόψω κάθε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνοντας με τον πιο οδυνηρό τρόπο μια  επικρατούσα αρχή ότι η Αριστερά, σαν την Ελλάδα κι αυτή, τρώει τα παιδιά της.
 
SHARE