Ξεκατίνισμα! Καρανίκας: Προστατεύεις λαμόγια – Ζωή: Είσαι χρυσοπληρωμένος τενεκές του Τσίπρα

 

Άγριος καυγάς της Ζωής Κωνσταντοπούλου  με τον Νίκο Καρανίκα με αφορμή ανάρτηση του δεύτερου που… εξαφανίστηκε μετά από λίγη ώρα από τα social media.

Την Κυριακή ο Νίκος Καρανίκας ανέβασε μια είδηση στο προφίλ του, που έλεγε πως ο πλειστηριασμός που απέτρεψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την περασμένη εβδομάδα ήταν για μία βίλα και χρέη 2,5 εκατ. ευρώ, και σχολίασε: «Αριστεριστές σε απόγνωση σώζουν βίλες αστών λαμόγιων…. Το κίνημα υπέρ των πλουσίων που είναι μπαταχτσήδες προχωράει με την βοήθεια των Λαεν και Πλεύση Ανταρσυα…. στον βούρκο τους, στο πλάι της Δεξιάς….και των λαμόγιων».

H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε στα όσα της πρόσαψε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού  για τους πλειστηριασμούς.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζει τον Νίκο Καρανίκα «χρυσοπληρωμένο τενεκέ του Τσίπρα» και «τρομαγμένο κράχτη», του εύχεται περαστικά και καταλήγει: «Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες».

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ για τη χώρα, από τους (χρυσο)πληρωμένους τενεκέδες του Τσίπρα.
Ο προχθεσινός ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ήταν σε πολύ μικρή ιδιοκτησία (κατοικία 68 τ.μ. σε μικρό οικόπεδο, συνολικής εμπορικής αξίας 60.000 ευρώ), για οφειλή 50.000 σε Τράπεζα, με τιμή πρώτης προσφοράς 60.000 ευρώ.
Τα στοιχεία είναι δημόσια και τα έχω βγάλει από χτες.
Για όποιον ενδιαφέρεται.
Για τους υπόλοιπους τρομαγμένους κράχτες, περαστικά.
Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένε

SHARE