Ημέρα Εθελοντισμού για τους εργαζόμενους της ΙΟΝ «Μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα»

Σημειώνοντας μεγάλη προσέλευση και σε ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα, η σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ Α.Ε. πραγματοποίησε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου  Πρόγραμμα Εθελοντικής Δράσης και Προσφοράς για τους εργαζομένους της , σε συνεργασία με το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργοποίησης της εταιρείας στην Εταιρική Υπευθυνότητα με άξονα τον Εθελοντισμό και υπογραμμίζει την κοινωνική της ευαισθησία και σταθερή δέσμευσή της στη στήριξη και ευημερία ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Με το πρόγραμμα αυτό καθιερώνεται ο  θεσμός του εθελοντισμού, που για την εταιρεία αποτελεί δέσμευση για προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος για συντήρηση και αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου στις εγκαταστάσεις του στον Πειραιά, 94 εργαζόμενοι της εταιρείας βοήθησαν στη διεκπεραίωση των εργασιών και στην αισθητική μετατροπή του χώρου, υπό την καθοδήγηση της Τεχνικής υπηρεσίας της ΙΟΝ. Τη γενική διοργάνωση είχε αναλάβει η Κοινωνική Υπηρεσία της ΙΟΝ. Η χαρά και η συγκίνηση των εργαζομένων ήταν έκδηλη για την ευκαιρία που τους δόθηκε να προσφέρουν εποικοδομητικά το χρόνο τους για να ομορφύνουν την καθημερινότητα των παιδιών. Μετά τις εργασίες ακολούθησε κοινό γεύμα των εθελοντών με τα παιδιά σε ειδικό χώρο. Έτσι έγινε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για τις εθελοντικές δράσεις που η εταιρεία θέλει να διοργανώσει στο μέλλον.

Ευχαριστώντας τους εργαζόμενους θερμά για την παρουσία και την προσφορά τους, η κυρία Κωτσιοπούλου, Πρόεδρος της εταιρίας, προσέθεσε ότι «Η σημερινή μέρα μας γέμισε όλους χαρά και ικανοποίηση και μας θύμισε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε λίγο από το χρόνο μας για να προσφέρουμε κάτι ουσιαστικό, κάτι που θα μείνει.  Η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι τα χαμόγελα των παιδιών!»

 

SHARE