Η Victoria’s Secret άλλαξε χέρια με 525 εκατ. δολάρια

Στα χέρια της Sycamore Partners πέρασε η διάσημη εταιρεία εσωρούχων Victoria’s Secret.

Η μητρική εταιρεία της διάσημης αλυσίδας  L Brands Inc, συμφώνησε να πουλήσει το 55% της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των brands Pink και Victoria’s Secret Beauty, στη Sycamore Partners, έναντι 525 εκατ. δολαρίων.

H πώλησή της έρχεται μετά το σάλο για τα σκάνδαλα γύρω από το όνομά της, καθώς και από τη σημαντική πτώση που σημείωσε στις πωλήσεις της.

Το αρνητικό κλίμα για τη Victoria’s Secret, προκάλεσε η σχέση του διευθύνοντος συμβούλου της μητρικής της, Les Wexner, λόγω της σχέσης του με τον Τζέφρι Επστάιν, ο είχε κατηγορηθεί για τράφικινγκ και για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και αυτοκτόνησε στο κελί του.

Ο 82χρονος Wexner, που βρισκόταν στο τιμόνι της L Brands εδώ και 50 χρόνια, θα αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αλλά θα παραμείνει επίτιμος πρόεδρος.

Με τα εσώρουχα της Victoria’s Secret έχουν περπατήσει στις πασαρέλες super models, όπως η Αντριάνα Λίμα, η Αλεσσάντρα Αμπρόζιο, η Ζιζέλ Μπούντχεν, η Ιρίνα Σάικ, η Τζίτζι Χαντίντ, η Μπέλα Χαντίντ, η Κένταλ Τζένερ, η Σάρα Σαμπάιο, η Τζόσεφιν Σκράιβερ και η Λάις Ριμπέιρο.

SHARE