Η Nova πρωταγωνιστεί στις υποψηφιότητες των Βραβείων Bafta 2021

Οι ταινίες που έρχονται στη Nova«έκαναν τη διαφορά» στα Βραβεία Bafta αποσπώντας συνολικά 26 υποψηφιότητες, που ανακοινώθηκαν χθες, και πρωτοστατώντας σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες!

Η ταινία «Nomadland» πήρε το προβάδισμα καθώς είναι υποψήφια για 7 Βραβεία Bafta, αναμεσά τους για αυτά της Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθέτη, Διασκευασμένου Σεναρίου, Ά Γυναικείου Ρόλου για την Frances Mc Dormand, Φωτογραφίας, Μοντάζ και Ήχου.

Το «The Father» ακολουθεί με 6 υποψηφιότητες: ΚαλύτερηςΤαινίας, Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, Διασκευασμένου Σεναρίου, Ά Ανδρικού Ρόλου για τον Anthony Hopkins, Μοντάζ και Σχεδιασμού Παραγωγής.

Το «The Mauritanian» είναι υποψήφιο για 5 βραβεία: ΚαλύτερηςΤαινίας, Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, Διασκευασμένου Σεναρίου, Ά Ανδρικού Ρόλου για τον Tahar Rahim και Φωτογραφίας.

Η ταινία «Judas and the BlackMessiah» συγκέντρωσε 4 υποψηφιότητες: Β’ Ανδρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου για τουςDaniel Kaluuya και Dominique Fish back, αντίστοιχα, καθώς επίσης και Φωτογραφίας και Casting. Η βρετανική ταινία «SaintMaud» κέρδισε 2 υποψηφιότητες για την Καλύτερη Βρετανική Ταινία και το Εξαιρετικό Ντεμπούτο Βρετανού Συγγραφέα, Σκηνοθέτη ή Παραγωγού.

Τέλος, το «Pinocchio» έλαβε 1 υποψηφιότητα για Μακιγιάζ / Κομμώσεις και το «Tenet» έλαβε 1 υποψηφιότητα για τα Ειδικά Οπτικά Εφέ.

Όλες οι παραπάνω ταινίες αποτελούν μέρος του προγράμματος καναλιών Nova cinema για την περίοδο 2021 & 2022!

Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλη την λάμψη και να απολαύσουν την74η Τελετή Βραβείων Κινηματογράφου της Βρετανικής Ακαδημίας, ζωντανά και αποκλειστικά, την Κυριακή, 11 Απριλίου στις 21:00, απότο Novacinema1HD & Novastars!

Η 74Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ BAFTA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ NOVA!

 

SHARE