Η LXM κατέλαβε την πρώτη θέση στην Έρευνα των Ελληνικών Μετοχών

Η επενδυτική κοινότητα ανέδειξε την LXM Group ως την κορυφαία εταιρεία σε πωλήσεις Ελληνικών μετοχών στο Extel Survey 2018

Ο Matthew Mavridoglou, Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε: «Είμαστε ευγνώμων σε όλους τους πελάτες οι οποίοι μας ψήφισαν, και είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή την αναγνώριση τη στιγμή που η προσοχή των επενδυτών επιστρέφει στις οικονομίες της Νότιας Ευρώπης, όπου έχουμε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα.

«Η ομάδα πραγματικά αξίζει αυτή τη διάκριση. Είναι ειδικοί στο τομέα τους, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες. Είμαι περήφανος για αυτούς και όλη την ομάδα.

«Συνεχίζουμε να βλέπουμε τη Νότια Ευρώπη και ειδικότερα την Ελλάδα, ως μια οικονομία με ιδιαίτερα θετικές προοπτικές για τους επενδυτές και αναγνωρίζουμε πως χρειάζεται εις βάθους γνώση σε τοπικό επίπεδο για την αποτελεσματική διερεύνηση της αγοράς της».

Στα αποτελέσματα τα οποία δημοσιεύθηκαν χθες, η LXM ξεπέρασε τον ανταγωνισμό για τις πωλήσεις Ελληνικών Μετοχών. Ο Επικεφαλής Νότιας Ευρώπης του Ομίλου, Πέτρος Μυλωνάς, εξασφάλισε την πρώτη θέση στην ατομική κατάταξη, με τον Κίμων Ρούσσο, Επικεφαλή Πωλήσεων, και τον Λούη Νικολόπουλο, Ανώτερο Σύμβουλο Επενδύσεων, να εξασφαλίζουν την 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

Η ομάδα της Νότιας Ευρώπης του ομίλου LXM προσφέρει κορυφαία ανάλυση της Ελληνικής μακροοικονομίας, του πολιτικού περιβάλλοντος και των επιχειρηματικών θεμάτων στις αγορές κεφαλαίου, που συμπεριλαμβάνει και τις μετοχές, και άλλες συναλλαγές σε όλο το εύρος της κεφαλαιακής δομής. Επιπλέον, η LXM προσφέρει υπηρεσίες επενδυτικής τραπεζικής στο σύνολο του φάσματος της Ελληνικής αγοράς, συμπεριλαμβανόμενων υπηρεσιών συμβουλευτικής για συγχωνεύσεις και εξαγορές, εκποιήσεις, αυξήσεις κεφαλαίου και εταιρικές λύσεις.

Η ομάδα θα είναι διαθέσιμη για συναντήσεις κατά τη διάρκεια του Φόρουμ επενδύσεων του Ελληνικού Χρηματιστηρίου στη Νέα Υόρκη στις 19-20 Ιουνίου.

SHARE