Ισορροπημένη διατροφή προτεραιότητα της ΔΕΛΤΑ: 4 βραβεία στα Healthy Diet Awards

Η ΔΕΛΤΑ διακρίθηκε, για 2η συνεχόμενη χρονιά, στα HealthyDiet Awards 2021, για τα καινοτόμα προϊόντα της, που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Συγκεκριμένα η ΔΕΛΤΑ απέσπασε τις βραβεύσεις:

  • GOLD βραβείο στην κατηγορία “Healthy Dairy Products for Children” για τη βρεφική βιολογική σειρά ΔΕΛΤΑ AdvanceBio

Το ΔΕΛΤΑ AdvanceBio είναι το μόνο λευκό βιολογικό γιαούρτι για βρέφη ηλικίας από 6 μηνών, από 100% ελληνικό βιολογικό γάλα ΔΕΛΤΑ και ειδικά επιλεγμένες καλλιέργειες. Διατίθεται και σε δύο λαχταριστές γεύσεις που λατρεύουν τα μωρά, Ρυζάλευρο και Μήλο-Αχλάδι-Σταφύλι. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μόνο με φυσικά συστατικά.

  • SILVER βραβείο στην κατηγορία των κρύων ροφημάτων για τη σειρά ΔΕΛΤΑ LifeTsai

TοLifeTsaiεπανασυστήθηκε το 2020 στους καταναλωτές σε μοντέρνο μπουκάλι, που αναδεικνύει τη μοναδικότητα της μάρκας, και με 3 καινοτόμες σειρές WORLD RECIPES, SUPER HERBAL και HALF & HALFπου αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό.

  • BRONZE βραβείοστηνκατηγορία “FreeFromor Low” Food Products γιατησειράΔΕΛΤΑ Vitaline Go Protein

Τα VitalineGoProtein αποτελούν μία καινοτόμο σειρά που απευθύνεται σε όσους αναζητούν νέες υγιεινές προτάσεις, αλλά δεν θέλουν να στερούνται την απόλαυση και τη γεύση. Πρόκειται για το ιδανικό snack, με τη γεμάτη γεύση του στραγγιστού γιαουρτιού με 0% λιπαρά και 15g πρωτεΐνης ανά κύπελλο, που μπορούμε να απολαύσουμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Σε 3 μοναδικές γεύσεις ΡΟΔΑΚΙΝΟ / CACAO NIBS & VANILLA / ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ, ΡΑΣΜΠΕΡΙ & ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΙ.

  • BRONZE βραβείο στην κατηγορία “PlantBased Dairy Products” κατέκτησε η σειρά ΔΕΛΤΑ Φυτικά Επιδόρπια με καλλιέργεια γιαουρτιού

Η ανάπτυξη της σειράς Φυτικών Επιδορπίων ΔΕΛΤΑ απαντά στις σύγχρονες τάσεις για προϊόντα 100% φυτικής προέλευσης, χωρίς λακτόζη ή άλλα γαλακτοκομικά συστατικά, γλουτένη κλπ.

Η ΔΕΛΤΑ παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία μπορεί να απολαμβάνει κάθε οικογένεια, σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Ως επιστέγασμα της δέσμευσής της να προσφέρει καθημερινά προϊόντα με προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή, την κοινωνία και το περιβάλλον, το 2020 η ΔΕΛΤΑ απέσπασε 30 βραβεία για τα καινοτόμα προϊόντα και την υπεύθυνη λειτουργία της, μεταξύ των οποίων και του Κορυφαίου Προμηθευτή Τροφίμων.

SHARE