Η γιαγιά στη Λαμία το νέο “πολιτικό αφήγημα”! – Ανάρτηση Τσίπρα, απάντηση ΝΔ

Για φθηνό λαϊκισμό εγκαλεί η ΝΔ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την κριτική του για πρόστιμο 300 ευρώ που επεβλήθη σε γιαγιά στη Λαμία για άσκοπη μετακίνηση.

Ωστόσο, όπως σημειώνει η ΝΔ, το πρόστιμο είχε ήδη διαγραφεί μετά από παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Τσίπρας έσπευσε να κάνει ανάρτηση για πρόστιμο που επιβλήθηκε, ύστερα από καταγγελία, σε ηλικιωμένη κυρία στη Λαμία. Αν ρωτούσε λίγο, θα είχε πληροφορηθεί ότι το πρόστιμο είχε ακυρωθεί για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας, ύστερα από παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, πολύ πριν βγάλει ο κ. Τσίπρας την ανακοίνωσή του. Υπήρχαν μάλιστα και σχετικά δημοσιεύματα. Η εύκολη αντιπολίτευση δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά φθηνός λαϊκισμός»

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ Α.ΤΣΙΠΡΑ

Το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία εξαιτίας άσκοπης μετακίνησης σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία, που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Την ίδια ώρα που ο περιοδεύων πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία, τα έκτακτα μέτρα, αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά, που στερεί στοιχειώδεις ελευθερίες του για να τα τηρήσει», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ…

Σε κάθε περίπτωση, λένε αστυνομικές πηγές, ουδέποτε εξαντλείται η αυστηρότητα σε περιπτώσεις όπως αυτής της γιαγιάς και για το λόγο αυτό δεν θα πληρωθεί το πρόστιμο.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη 80χρονη έχει στην πλάτη της μια βαριά και δραματική ιστορία καθώς φέρεται να έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της, και αργότερα τον εγγονό της.

Έπειτα από το θάνατο του εγγονού της, η ηλικιωμένη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας φυτοφάρμακο. Ωστόσο, την εντόπισαν άμεσα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ οι γιατροί κατάφεραν να τη σώσουν.

SHARE