Η ΔΕΛΤΑ στη διεθνή έκθεση τροφίμων ANUGA 2019

Η ΔΕΛΤΑ συμμετείχε για 4η συνεχόμενη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2019, που διεξήχθη τον Οκτώβριο στην Κολωνία, έχοντας σημαντική παρουσία στο Hall των γαλακτοκομικών.

Η εταιρεία παρουσίασε την ολοκληρωμένη σειρά καινοτόμων και υψηλών προδιαγραφών προϊόντων DεLTα,η οποία αποτελείται από πλήρη σειρά αυθεντικού Ελληνικού γιαουρτιού και παραδοσιακών ΠΟΠ τυριών.

Η μεγάλη γκάμα γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων της ΔΕΛΤΑ, παρουσιάστηκε σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 65τμ, ντυμένο με τα χρώματα της Ελλάδας. Τα προϊόντα της είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των αγορών του εξωτερικού, στις οποίες απευθύνονται, θεωρώντας κάθε χώρα ως μια μοναδική αγορά. Στο περίπτερο, εκτός από τις δύο πολύ εντυπωσιακές categorized βιτρίνες με γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα DεLTα, τα οποία ήταν διαθέσιμα για το κοινό, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευτούν και προϊόντα από την υπόλοιπη γκάμα της ΔΕΛΤΑ, όπως σοκολατούχο γάλα και προϊόντα παιδικής διατροφής, αλλά και φρέσκους χυμούς.

20191005 103900

Το περίπτερο της ΔΕΛΤΑ φέτος δέχτηκε επισκέπτες από 54 χώρες και 5 ηπείρους, γεγονός που αποδεικνύει το αυξημένο ενδιαφέρον των διεθνών αγορών για το portfolioτης εταιρείας, η οποία σαφώς στοχεύει στην περαιτέρω διεύρυνση των εξαγωγικών της δραστηριοτήτων. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Μάκης Βορίδης, τίμησε με τη παρουσία του το περίπτερο της ΔΕΛΤΑ. Εκεί τον υποδέχτηκε ο InternationalBusinessDirector της εταιρείας, κος Δημήτρης Αλεπάκης, ο οποίος τον ενημέρωσε σχετικά με την τρέχουσα παρουσία της ΔΕΛΤΑ στο διεθνές στερέωμα και τους σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης των εξαγωγών της.

H Διεθνής έκθεση ANUGA είναι το σημαντικότερο ραντεβού των εταιρειών τροφίμων και ποτών στον κόσμο, καθώς είναι η μεγαλύτερη έκθεση στο είδος της και αποτελεί βαρόμετρο για τα επερχόμενα trendsτου χώρου των τροφίμων. Φέτος συγκέντρωσε 7.590 εκθέτες από 106 χώρες και περισσότερους από 170.000 εμπορικούς επισκέπτες από 201 χώρες, από όλο τον κόσμο.

SHARE