Η …Αριστερά της καρπαζιάς, σπόνσορας του συλλαλητηρίου! Οργή για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη

 

Καλύτερη διαφήμιση του συλλαλητηρίου, δεν μπορούσε να υπάρξει. Άνθρωποι που δεν επρόκειτο να πάνε, θα δηλώσουν παρόντες, μετά την άνανδρη επίθεση …αντιεξουσιαστών, αριστερών της…καρπαζιάς, στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, λίγες ώρες πριν από το συλλαλητήριο της Κυριακής για το Σκοπιανό.

Ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις απειλές και την επίθεση με μπογιές που έγινε στο σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου 2.2.2018,  δήλωσε: «Είμαι ήρεμος και έτοιμος». Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμά του για τον κόσμο, απάντησε: «Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

«Η Νέα Δημοκρατία​ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον βανδαλισμό στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου. Υπενθυμίζουμε – για άλλη μία φορά – ότι η Κυβέρνηση είναι απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου», ανέφερε η αξιωματική αντιπολίτευση και συνέχισε: «Οι παρακρατικές μέθοδοι, όχι μόνον αποδοκιμάζονται από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, αλλά δεν φοβίζουν και ούτε πτοούν τους πολίτες».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Παύλος Χρηστίδης ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη είναι απολύτως καταδικαστέα. Για πόσο καιρό, όμως, θα καταδικάζουμε επιθέσεις εναντίον πολιτών και πολιτικών; Πόσο δηλητήριο θα χυθεί ακόμη; Οι Έλληνες πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν χωρούν νέοι διχασμοί».

«Ας μην τα κάνουμε όλα ίσωμα. Κανείς και ειδικά ο Μίκης δεν μπορεί να κριθεί από μια και μόνο απόφαση του. Η τεράστια προσφορά του στην Ελλάδα και στην τέχνη δεν αλλάζει επειδή είπε ότι θα μετάσχει στο συλλαλητήριο. Η ιστορία του δεν μουτζουρώνεται», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Επίθεση αναρχικών και στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη. Σπόνσορες της αυριανής συνάντησης», δήλωσε δηκτικά ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ντροπή: Επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη

SHARE