Γιαούρτωσαν τον Καμμένο και το πολυτελές σκάφος του στη Μήλο!

 

Αν σ’ αρέσει μπαρμπα -Πάνο, ξαναπέρνα από τη Μήλο…Άγριο κράξιμο στον πρώην συγκυβερνήτη της χώρας Πάνο Καμμένο και γιαούρτωμα στον Αδάμαντα της Μήλου, ανήμερα της Παναγίας.

O Πάνος έφτασε  στην μαρίνα του Αδάμαντα και σύμφωνα με καταγγελίες δημιούργησε, επεισόδιο με την υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μήλου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού του “Lay back”.

Στη συνέχεια και αφού κάτοικοι του νησιού αντιλήφθηκαν την παρουσία του τέως υπουργού μαζεύτηκαν έξω από την πολυτελή θαλαμηγό αποδοκιμάζοντας τον Π. Καμμένο, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να ντρέπεται που κυκλοφορεί με ένα τόσο πολυτελές και ακριβό σκάφος, την αγορά του οποίου δεν μπορεί να δικαιολογήσει.

Ακούστηκαν χοντρές κουβέντες όπως “προδότη της Μακεδονίας”, “απατεώνα”, “παιδί της χλιδής”, “μιζαδόρε”, ενώ ορισμένοι από τους παραβρισκόμενους πέταξαν γιαούρτια κατά του σκάφους.

Οι παραπάνω πληροφορίες δημοσιεύτηκαν στο site lykavitos.gr

 

Γιαούρτια κατά του σκάφους του Π. Καμμένου στη Μήλο

Υπάρχει όμως και άλλη εκδοχή για το θέμα, που δημοσιεύεται στη Zougla του Μ.Τριανταφυλλόπουλου, φιλικά προσκείμενη στον τ.υπουργό:

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι της Μήλου, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr από, όταν βρέθηκαν στην ίδια προβλήτα δύο σκάφη του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη (τα Amore Mio 1 και Amore Mio 2), και το σκάφος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του. 

Όταν η παρουσία του σκάφους του Καμμένου έγινε αντιληπτή, άτομα από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη άρχισαν να πετούν γιαούρτια προς το σκάφος του. Αμέσως, ο πρώην υπουργός με τη σύζυγό του βγήκαν έξω κι άρχισαν να διαμαρτύρονται, με τη σύζυγό του μάλιστα να βιντεοσκοπεί τα τεκταινόμενα με το κινητό της τηλέφωνο.

Τότε, ένας άνδρας της ασφάλειας του εφοπλιστή την έπιασε, της γύρισε το χέρι και άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο. Επικράτησε ένταση, και στο σημείο κατέφθασαν λιμενικοί, στους οποίους ο Καμμένος στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για το γεγονός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έφτασε στο σημείο ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Η Εισαγγελία της Σύρου χειρίζεται την υπόθεση.

SHARE