Γεωργιάδης για Ελληνικό: Θα έχουμε γρήγορα αποτελέσματα

Στην μεγάλη επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης ότι δεν μπήκαν μπουλντόζες την πρώτη εβδομάδα στο Ελληνικό, είπε «δεν είπαμε ποτέ ότι θα μπουν μέσα στην πρώτη εβδομάδα μπουλντόζες. Αυτό που είπαμε είναι ότι θα ξεμπλοκάρει το ελληνικό και αν ρωτήσετε και την εταιρεία θα σας πει, ότι έχει ξεμπλοκάρει».

«Μας παρέδωσαν ένα έργο που είχαν κάνει ένα 60% προεργασία, με τους ρυθμούς που δούλευαν θα ήθελαν ακόμα 3 με 3,5 χρόνια, εμείς θα το κάνουμε σε λίγους μήνες», είπε ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την πολυπλοκότητα της λήψης αποφάσεων λόγω γραφειοκρατίας.

Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «το Ελληνικό έχει γίνει κάτι σαν έμβλημα γιατί η διεθνής κοινότητα βλέπει το Ελληνικό για να δει αν η Ελλάδα μπορεί».

«Πάντα η επαφή με την πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτή που έχεις στο μυαλό σου. Αλλά πάμε με πολύ όρεξη με πολύ μεγάλες ταχύτητες και θα έχουμε γρήγορα αποτελέσματα», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, «το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρουμε ως υπουργείο Ανάπτυξης, θα έχει ως κεντρικό στόχο την επιτάχυνση των αδειοδοτικών διαδικασιών σε όλα τα επίπεδα».

SHARE