Φασιστική επίθεση Καμμένου στην Ε.Κουντουρά – ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ STAR

Αήθης και φασιστική (μόνο στο φασισμό υπάρχει η οικογενειακή – συλλογική ευθύνη) η επίθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ στην υπουργό Έλενα Κουντουρά, “δείχνοντάς την” στο πανελλήνιο για το παρελθόν του πατέρα της!

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο Πάνος Καμμένος κληθείς να σχολιάσει την κεντροαριστερή στροφή του Αλέξη Τσίπρα, μετά το «διαζύγιο» με τους ΑΝΕΛ απάντησε:

«Αν Κεντροαριστερά είναι η κυρία Κουντουρά, ο πατέρας της οποίας – φίλος μου ο στρατηγός, τον ήξερα –έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, το «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», τότε τους καλωσορίζω στη νέα Αριστερά».

Επίθεση όμως και στον πρόεδρο της Βουλής για τον γιό του! «Εγώ δεν δέχομαι τον κ. Βούτση, ο οποίος κατά καιρούς έχει επιτεθεί σε εμένα. Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί να είναι ο γιος του έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας. Και ο κ. Φίλης δεν με ήθελε. Τον ενοχλούσαν οι απόψεις μου για την εκκλησία».

 

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο Αλέξανδρος Κουντουράς ήταν αξιωματικός του Στρατού Ξηράς. Ήταν υπολοχαγός μουσικής στην ΑΣΔΕΝ. Μαζί με το συνάδελφό του, Γεώργιο Καρυδάκη, συνέθεσε εμβατήριο δοξαστικό της δικτατορίας της 21ης Απριλίου, το οποίο έπαιζε υποχρεωτικά την εποχή εκείνη στους κινηματογράφους.

Στη Μεταπολίτευση, από το 1974,  ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές της βασιλείας. Υπήρξε συνιδρυτής (μαζί με τον στρατηγό Γεώργιο Κουρούκλη) και μετέπειτα αρχηγός της  «Βασιλικής Εθνικής Οργάνωσης».

Ο …ΥΜΝΟΣ

Π. Καμμένος: Θα παλέψω να μην υπάρξουν 151 βουλευτές – Πρόσκληση σε Μητσοτάκη

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ

 

 

 

SHARE