Εξωτερική πολιτική “Καμμένου” – Πόσο πιο χαμηλά;

 

Η είδηση ότιη Ντόρα Μπακογιάννη θα βρίσκεται στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου Πρόεδρου Ερντογάν, μετά από πρόσκλησή του, έδωσε άλλη μία ευκαιρία στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π.Καμμένο να δείξει το πόσο σοβαρά αντιλαμβάνεται το ρόλο του και το πως αντιλαμβάνεται την εξωτερική πολιτική της χώρας, αλλά και στον Α.Τσίπρα να κατανοήσει με ποιον συνεργάζεται για την προώθηση των εθνικών θεμάτων.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, o Πάνος Καμμένος, (υπουργός Άμυνας, παρεμπιπτόντως), έγραψε το εξής…ευρηματικό:

«Με ομήρους 2 Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στο Σουλτάνο, το ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ λιβανίζει ενώ αποκαλεί προδότη τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας. Η Τούρκικη ηρωίνη πληρώνει…ΞΥΠΝΗΣΤΕ».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

«Θα παραστώ στην ορκoμωσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης».

SHARE