Εξελίξεις στη “Νέα Σελίδα”: Απολύθηκε ο διευθυντής Σερ. Κοτρώτος και συντάκτες

 

Νέο πογκρόμ απολύσεων από τη Νέα Σελίδα του Ηλία Λιβάνη σήμερα από το πρωί.

Ο εκδότης της εφημερίδας απέλυσε αρχικώς την πολιτική συντάκτρια Αγγελική Σπανού και τις αρχισυντάκτριες Νικόλ Λειβαδάρη (Πολιτικό) και Χαρά Βλάχου (Ύλη), ενώ το μεσημέρι ανακοίνωσε στον Διευθυντή Σύνταξης και αρθρογράφο της εφημερίδας τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Πριν δύο εβδομάδες είχαν απολυθεί οι διευθυντές της εφημερίδας Παναγιώτης Παναγιώτου και Χρήστος Μαχαίρας και ακόμα 15 περίπου συντάκτες.

Η «αποψίλωση» της εφημερίδας είχε αρχίσει εδώ και καιρό και ο Ηλίας Λιβάνης άφηνε να εννοηθεί πως σκεπτόταν ακόμα και να την κλείσει. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες άρχισε να προσεγγίζει δημοσιογράφους από άλλα ΜΜΕ (λέγεται ότι έκανε πρόταση στην πολιτική συντάκτρια Στέλλα Γκαντώνα, η οποία αρνήθηκε, και την παρουσιάστρια της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ Κατερίνα Ακριβοπούλου).

Αποτέλεσμα ήταν να «ξηλωθεί» ολόκληρη η διευθυντική ομάδα που έστησε την εφημερίδα, γεγονός που δημιουργεί υπόνοιες ακόμα και για πολιτική στροφή της Νέας Σελίδας.

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr

Το twitt του Σεραφείμ Κοτρώτσου

 

Ο εκδότης κ. Ηλίας Λιβάνης μας ενημέρωσε τηλεφωνικώς ότι μας απολύει από την Νέα Σελίδα. Από το πρωί, κατά σειρά Αγγελική Σπανού, Νικόλ Λειβαδάρη, Χαρά Βλάχου, Σερ. Κοτρώτσο. Είχαν προηγηθεί Παν – Παν και Χρήστος Μαχαίρας. Σε άλλα νέα, νέα εποχή στον Τύπο…

SHARE