Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη διεξαγωγή συνεδρίου

Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη διεξαγωγή συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, όπως γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στη Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, η Φώφη Γεννηματά συγκαλεί την επόμενη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο αποτελείται από τη γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) και τους βουλευτές και ευρωβουλευτές που είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ θα κληθεί να αποφασίσει την εισήγηση που θα κατατεθεί προς έγκριση στην Ολομέλεια της ΚΟΕΣ την επόμενη Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου, για το χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής του συνεδρίου.

Όπως εκτιμούν κομματικοί παράγοντες του ΠΑΣΟΚ, το συνέδριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν από την Πολιτική Προγραμματική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής, η οποία μετατίθεται κατά δύο εβδομάδες, 6-8 Δεκεμβρίου.

Το αίτημα για διεξαγωγή συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ έχει τεθεί επιτακτικά από τον Παύλο Γερουλάνο και άλλα στελέχη τον τελευταίο καιρό και με τις επικείμενες αποφάσεις το ζήτημα διευθετείται.

SHARE