European Business Awards: Οι 46 ελληνικές εταιρείες που πάνε τελικό

EBA
Σε εκδήλωση στην Κατοικία του Βρετανού Πρέσβη John Kittmer την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, η RSM Greece γιόρτασε την επιτυχία των 46 ελληνικών εταιρειών που διακρίθηκαν ως National Champions στα φετινά European Business Awards 2013/14.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Βρετανικού Οργανισμού Εμπορίου και Επενδύσεων (UK Trade and Investment).Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κύριος Θανάσης Σκορδάς , ο οποίος απηύθυνε ομιλία και συμμετείχε στην απονομή των βραβείων μαζί με τον Βρετανό Πρέσβη John Kittmer, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των European Business Awards Adrian Tripp, τον κύριο Βασίλη Καπλάνη, Partner στην RSM Greece και την Κυρία Έλενα Στυλιανού, Director, της RSM Greece, παρουσία σημαντικών Ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων.

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards αναφέρει:

“Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν και φέτος με το υψηλό ποιοτικό επίπεδο των συμμετοχών από την Ελλάδα. Μετά από εντατικές διαβουλεύσεις και ανταλλαγές απόψεων αποφασίσαμε να βραβευτούν 46 ελληνικές επιχειρήσεις ως National Champions και να προκριθούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.”

Οι 46 National Champions της χώρας μας προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού κατά το οποίο οι κριτές θα παρακολουθήσουν και θα βαθμολογήσουν τις video παρουσιάσεις που έχουν υποβληθεί από τους 527 National Champions, εκπροσωπώντας 31 χώρες από όλη την Ευρώπη.

Στις 14 Ιανουαρίου 2014, ο Πρόεδρος των κριτών θα ανακοινώσει ποιοι από τους National Champions από όλη την Ευρώπη, θα διακριθούν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur και θα προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού. Ο τίτλος αυτός δίνετε στις δέκα καλύτερες επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη για την κάθε κατηγορία των βραβείων. Υπάρχουν δέκα κατηγορίες και για το λόγο αυτό εκατό Ruban d’Honneur νικητές από όλη την Ευρώπη. Οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας από τους 100 Ruban d’Honneur νικητές θα αποκαλυφθούν σε μια λαμπρή τελετή απονομής τον Μάϊο του 2014.

O Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Greece SA αναφέρει:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που για μία ακόμη χρονιά οι ελληνικές επιχειρήσεις κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν παρά το γεγονός ότι διανύουμε μία από τις δυσκολότερες χρονιές της οικονομικής κρίσης. Ως Ορκωτοί Ελεγκτές και Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, γνωρίζουμε ότι χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και προσπάθεια για να ξεχωρίσεις στην σημερινή δύσκολη συγκυρία. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκομένους να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχία της χώρας μας και των νικητριών εταιριών. Τα συγχαρητήριά μας σε όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εταιρίες που προκρίθηκαν και συνεχίζουν στο επόμενο στάδιο των βραβείων εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα.”

Οι 46 National Champions που βραβεύτηκαν επίσημα στην εκδήλωση είναι οι:

Airfasttickets Φάρμα Κουτσιώφτη
Alpha Public Relations Κτήμα Γεροβασιλείου
Antcor A.E. Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.E.
ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε. Mindworks Interactive Agency
BEETROOT DESIGN GROUP ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΑΠΕΕ (ΑΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ) MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.
Businesslike Communication Ε.Π.Ε Netlink A.E.
CARGLASS OMNI APIQO ΑΕ
CHIMAR HELLAS Α.Ε. ONEX S.A.
CLOCKWORK ENERGY ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε.
COCO-MAT Πλαίσιο Computers
COSTA NAVARINO Power Health Hellas
Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. rapidbounce ONLINE EXCELLENCE
EMC ΕΛΛΑΣ Α.Ε RebelCrew Games
Epsilon Net Α.Ε. SARMED
Fereikos Helix SEPTONA Α.Ε.
FORLABELS ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΟΣ Ε.Π.Ε. Όμιλος ΣΚΑΪ
GLOBO Skroutz Α.Ε.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ (ΒΙΚΟΣ) TERRA CRETA ΑΒΕΕ
ΙCAP Group A.E. UBITECH Intelligent Technical Solutions
IMC Technologies Verdes Innovations S.A (V-CUBE)
Ιωνική Σφολιάτα ΑΕ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ)
Η RSM Greece, μέλος της RSM International, από τα μεγαλύτερα δίκτυα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, είναι βασικός χορηγός των βραβείων για έβδομη συνεχή χρονιά.
SHARE