ΕΡΤ-1: Νέο “σκηνικό” το πρωί με Κοτταρίδη-Πιτταρά στη θέση Παγώνη -Κασιμάτη

Νέο “σκηνικό” νωρίς το πρωί στην ΕΡΤ1 από  τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου. Κάθε πρωί στις 05:50, ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς θα παρουσιάζουν όλη την τρέχουσα επικαιρότητα στην εκπομπή  «Από τις έξι…».

Αποτέλεσμα εικόνας για ερτ παγωνης κασιματηΤο νέο πρωινό πρόγραμμα έρχεται να αντικαταστήσει την Πρωινή Ενημέρωση που παρουσίαζαν μέχρι σήμερα οι Χρήστος Παγώνης και Νίνα Κασιμάτη, δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, που με λιγότερο από το ένα τρίτο των αποδοχών των νέων παρουσιαστών,
είχαν πετύχει τηλεθέαση πάνω  από 11% καθημερινά, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό  ιδιωτικών καναλιών.

Ο πήχης λοιπόν για τη νέα ομάδα βρίσκεται ψηλά και στην ΕΡΤ-1 υπάρχει η προσδοκία να ξεπεραστεί, δεδομένου μάλιστα ότι η νέα ομάδα πλαισιώνεται από πολυπληθές επιτελείο δημοσιογράφων:

Αρχισυνταξία: Θοδωρής Καρυώτης, Κώστας Παναγιωτόπουλος.

Συντακτική ομάδα: Ηρώ Ράντου, Προκόπης Αγγελόπουλος, Λουίζα Αλούπη, ¶ντζελα Ζούγρα, Έλενα Καρανάτση, Ηλίας Κούκος, Κώστας Παπαδόπουλος, Ρένα Παπανικολάου, Ειρήνη Ρουμπεΐδου.

Αθλητικές ειδήσεις: Νίκος Γκομώλης.

Διεθνείς ειδήσεις: Ανδριάννα Μαγγανιά.

Ρεπορτάζ Θεσσαλονίκη: Λία Χριστάρα.

“Με μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα, με ζωντανές συνδέσεις από τους τόπους όπου εξελίσσονται τα γεγονότα, με αξιοποίηση του δικτύου ανταποκριτών της ΕΡΤ στην Ελλάδα και στον κόσμο, η εκπομπή θα παρουσιάζει όλη την ειδησεογραφία, με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της ΕΡΤ.

Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, διεθνείς εξελίξεις, αθλητισμός, χρηστικές ειδήσεις, κάθε τι που συμβαίνει στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια – ό,τι αφορά στην καθημερινότητα του πολίτη θα βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπομπής”.

SHARE