Εργάτης και όχι στρατιωτικός ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές

 

Εργάτης στο δήμο Αδριανούπολης και όχι στρατιωτικός, είναι ο συλληφθείς Τούρκος που πέρασε παράνομα τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στις Καστανιές και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα, κατηγορούμενος για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

Η αρχική πληροφορία ανέφερε ότι επρόκειτο για στρατιωτικό, ωστόσο λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω του πολιτική ταυτότητα.

Οι έως τώρα πληροφορίες για την περίεργη αυτή υπόθεση αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έκανε εργασίες στην τουρκική πλευρά με εκσκαπτικό μηχάνημα και πέρασε στο ελληνικό έδαφος όπου και συνελήφθη.  Σημειώνεται ότι η σύλληψη έγινε πολύ κοντά στην περιοχή όπου έπεσαν στα χέρια τουρκικής περιπόλου οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης.

Αυτός είναι ο Τούρκος που συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές στον Εβρο [εικόνες]Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης που δημοσιεύουν  τη φωτογραφία του, ο συλληφθείς ονομάζεται Μουσά Αλερίκ.

Ο δήμαρχος Αδριανούπολης Ρετζέπ Γκιουρκάν  επιβεβαίωσε ότι η σύλληψη έγινε για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και δήλωσε ότι έχουν γίνει επικοινωνίες προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Σύλληψη Τούρκου στα σύνορα, στις Καστανιές Εβρου

SHARE