Επίθεση Χαρίτση στον Κ. Μητσοτάκη για τη συνέντευξη στη Handelsblatt

Επίθεση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη γερμανική Handelsblatt.

Όπως αναφέρει ο κ. Χαρίτσης, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αποτελεί μία οδυνηρή εμπειρία για τη χώρα, και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για θράσος.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Χαρίτση:

«Σε συνέντευξη του στη γερμανική Handelsblatt, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει επί λέξει:

“Ήταν απίστευτος ο βαθμός ανικανότητας που επέδειξαν κατά τη διακυβέρνησή τους. [Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.] ήταν μια οδυνηρή εμπειρία και κόστισε στη χώρα μας μια περιουσία”.

Μάλιστα. Η κυβέρνηση που παρέλαβε το 2015 μια χρεοκοπημένη οικονομία και το 2019 παρέδωσε μια οικονομία με δέκα συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης και με μείωση της ανεργίας κατά 10 μονάδες είναι απίστευτα ανίκανη. Και τολμάει να το ισχυριστεί αυτό ο επικεφαλής της παράταξης που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και την κοινωνία σε απόγνωση.

Πόσο θράσος πια κ. Μητσοτάκη;»

Μητσοτάκης στη Handelsblatt: Μείωση υπερπλεονάσματος το 2021 – Επενδυτές επιστρέφουν – Δεν θα δεχθώ άλλο την Ευρώπη να μας αγνοεί για τους μετανάστες

SHARE