Έλεος! Νέοι επιδοματούχοι ενοικίου στην κυβέρνηση – Μετά τον Μάρδα και υφυπουργός ΑΝΕΛ

 

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα επιδόματα ενοικίου έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Από τις πρώτες ημέρες του 2016, όπως μετέδωσε ο Γιάννης Πιτταράς στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ από το υπουργείο Μεταφορών είχε δεσμευθεί ποσό 11.200 ευρώ χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομα του δικαιούχου υφυπουργού.

Το έγγραφο που φέρει ημερομηνία 18 Φεβρουαρίου 2016 αναφέρει την ανάγκη κάλυψης δαπάνης διαμονής του υφυπουργού Μεταφορών και Δικτύων, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του δικαιούχου. Συγκεκριμένα, είχε δεσμευτεί πίστωση ποσού ύψους 11.200 ευρώ για όλη τη χρονιά στο συγκεκριμένο υπουργείο.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια του έτους πέρασαν από τη συγκεκριμένη θέση τρεις εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί των ΑΝΕΛ που δικαιούνταν το επίδομα.

Έως τις 24 Φεβρουαρίου ήταν ο Παναγιώτης Σγουρίδης, τον διαδέχτηκε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη η οποία παρέμεινε μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2016 και τέλος ο Νίκος Μαυραγάνης, ο οποίος παραμένει έως σήμερα.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι η Μαρία Χρυσοβελώνη σε επικοινωνία της με τον ΣΚΑΙ παραδέχθηκε ότι είχε πάρει το επίδομα διαμονής που της αναλογούσε, ενώ δεν είναι γνωστό εάν ο Ν. Μαυραγάνης έχει λάβει το σχετικό επίδομα.

 

Μάρδας: Έλαβα επιδότηση ενοικίου – Προτίθεμαι να την επιστρέψω

SHARE