Εισβολή του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Κικίλια

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Bασίλη Κικίλια, στο Κολωνάκι, πραγματοποίησε πριν απο λίγη ώρα ο «Ρουβίκωνας».

Μια ομάδα πέντε ατόμων ανέβηκε στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο του Βασίλη Κικίλια επί της οδού Κριεζώτου 4.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μια γυναίκα εμφανίστηκε στην είσοδο χτυπώντας το κουδούνι και την πόρτα άνοιξε μια υπάλληλος του γραφείου του υπουργού Υγείας. Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο γραφείο, πέταξαν φέιγ βολάν και φεύγοντας πέταξαν και μπογιές.

Ο αστυνομικός του γραφείου του υπουργού Υγείας τους καταδίωξε και συνέλαβε τον έναv ο οποίος προσήχθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δατάραξη οικιακής ειρήνης και απρόκληση φθορά.

«Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter o Βασίλης Κικίλιας.

«Oι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Και η δήλωση του Στ. Πέτσα καταλήγει: «Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί».

 

SHARE