Ειρήνη Λαγούδη: Εισαγγελέας στην υπόθεση – Θα αποδειχθεί έγκλημα;

 

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το θάνατο – γρίφο στη λίμνη Τριχωνίδα. της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς τις τελευταίες ώρες προέκυψαν ραγδαίες εξελίξεις.

Την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος αγνώστων δραστών πρότεινε ο εισαγγελέας Αγρινίου, έχοντας προφανώς ισχυρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, αναφέρει το sinidisi.gr.

Πρόκειται σίγουρα για μία εξέλιξη που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις εκτιμήσεις και τα όσα διέρρεε από την πρώτη στιγμή η τοπική αστυνομία, η οποία επέμενε για αυτοκτονία της.

Η υπόθεση πλέον περνά στον Ανακριτή Αγρινίου, ο οποίος θα πρέπει αξιοποιώντας το μέχρι τώρα υλικό, καλώντας ενδεχομένως από την πλευρά του ο ίδιος σε νέες καταθέσεις όσους φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το αποτέλεσμα των ερευνών του θα το διαβιβάσει στον Εισαγγελέα, ο οποίος έχει προτείνει την άσκηση ποινικών διώξεων κατά αγνώστων.

ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ;

«Η διαδρομή όπου βρέθηκε μισοκαμένο το αμάξι της Ειρήνης είναι τόσο κοπιώδης, που ακόμα κι αν κάποιος είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, μέχρι να φτάσει θα το είχε μετανιώσει», υπογράμμισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, μετά τη νέα αυτοψία που διενήργησε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή, στη λίμνη Τριχωνίδα.

Ο κ. Ταουξής ακολούθησε για ακόμα μία φορά τη διαδρομή θανάτου που πήρε η Ειρήνη Λαγούδη τη μοιραία ημέρα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η Ειρήνη έβρεχε και το έδαφος ήταν εξαιρετικά λασπώδες, «πώς μπόρεσε και πέρασε το μικρό χρυσαφί αυτοκινητάκι από τέτοιο δρόμο;»

Αποκάλυψε επίσης ότι πιθανότατα ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της την παραπλάνησαν, «το ραντεβού δείχνει να ήταν εσπευσμένο και παραπλανητικό». Πρόσθεσε, επίσης, ότι η επιμονή της Ειρήνης Λαγούδη να κάνει το δρομολόγιο ήταν εξαιτίας κάποιας επείγουσας κλήσης για παροχή βοήθειας.

Ενώ για ακόμα μία φορά, ο κ. Ταουξής ανέφερε ότι η κίνηση της 44χρονης να πάρει από το βενζινάδικο ένα μπετόνι πετρέλαιο κίνησης Diesel και όχι ένα καύσιμο που παίρνει εύκολα φωτιά, δεν δείχνει άνθρωπο που θέλει να αυτοκτονήσει.

SHARE