Είδαν δημοσιότητα και όλοι…τρέχουν για την φυλακισμένη καθαρίστρια! – Ντροπή σας!

 

Η …κακούργα καθαρίστρια που είναι φυλακισμένη στη Θήβα από το …αγγελικό κράτος της ανομίας και της παρανομίας, έχει γίνει …πόλος έλξης για όλους όσοι έμμεσα – πολιτικά ευθύνονται για ότι συνέβη στην περίπτωσή της, που φυσικά δεν είναι η μόνη. Απλά, δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα και τα ψηφαλάκια τα χρειάζονται όλοι. Δεν είναι απίθανο, κάποιοι, να φτάσουν να της προτείνουν να τη βάλουν και στα ψο(η)φοδέλτιά τους!

Ο υπουργός Δικαιοσύνης επισκέφθηκε τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών και σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στις κρατούμενες που συνάντησε και συνομίλησε, ήταν και η 53χρονη καθαρίστρια.

Στις 28 Νοεμβρίου η αίτηση αναστολής της ποινής 

Στις 28 Νοεμβρίου προσδιορίστηκε να συζητηθεί, μετά από παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που επιβλήθηκε στην 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο. Η γυναίκα έχει καταδικασθεί σε δεύτερο βαθμό σε 10ετή κάθειρξη, επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο του Δημοτικού Σχολείου (από Ε΄τάξη το έκανε ΣΤ΄ τάξη), προκειμένου να μπορεί να εργαστεί ως καθαρίστρια.

Η αίτηση για αναστολή εκτέλεσης της ποινής θα συζητηθεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας. Ήδη, οι συνήγοροί της κατέθεσαν και αίτηση αναίρεσης της απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ενώ η κυρία Δημητρίου έχει ζητήσει να τής διαβιβαστεί η επίμαχη απόφαση, προκειμένου να εξετάσει αν πρέπει να αναιρεθεί ή όχι και αν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών που την εξέδωσαν.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ BANKWARS

53χρονη καθαρίστρια : «Ντρέπομαι αλλά ήθελα μια καλύτερη ζωή για τα παδιά μου»

 

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για καθαρίστρια: Προφανής αναντιστοιχία αδικήματος & ποινής

 

Ένας 95χρονος παππούς και μία καθαρίστρια “ξεπλένουν” τα ανομήματα των μεγαλόσχημων που βούλιαξαν τη χώρα

Κακούργα(!) καθαρίστρια στη φυλακή! Δήλωσε ψέματα πως είχε τελειώσει το Δημοτικό!

SHARE