Έγκλημα στο Γουδή: H κόρη σκότωσε την 92χρονη που βρέθηκε νεκρή στο πεζοδρόμιο

Στην άκρη του νήματος έφτασαν οι αστυνομικοί της υπόθεσης με τη νεκρή γυναίκα στο Γουδή, η σορός της οποίας εντοπίστηκε τυλιγμένη μέσα σε χαλί στην οδό Σινώπης 49.

«Τη σκότωσα για να την απαλλάξω από την ταλαιπωρία, δεν άντεχα άλλο αυτή την κούραση», φέρεται να είπε η 68χρονη κόρη της στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλωμάτων κατά Ζωής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητροκτόνος αιτιολόγησε την πράξη της λέγοντας ότι η 92χρονη μητέρα της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ήταν σχεδόν κατάκοιτη, πως είχε κουραστεί να την φροντίζει, ενώ και τη μητέρα της την ταλαιπωρούσε η υγείας της.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της «χθες με νευρίασε πολύ για αυτό τη χτύπησα, μετά την τύλιξα σε κουβέρτα και την άφησα στο δρόμο».

Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να την έχει χτυπήσει και να τις έχει κλείσει τους αεροφόρους οδούς, μύτη και στόμα. Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε μετάξύ 12 και 2 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι κόρη έμενε σε κοντινή απόσταση από τη μητέρα και η 92χρονη εντοπίστηκε μετά την ευρύτερη αναζήτηση των αστυνομικών στην κοντινή περιοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 68χρονη αφού τύλιξε τη σορό τη μητέρα της στη συνέχεια την έσυρε στο δρόμο. Το σώμα της ήταν τυλιγμένο μέσα σε χαλί ,ενώ το κουβερλί στο οποίο ήταν τυλιγμένο το άψυχο κορμί ήταν δεμένο με σπάγγο.

SHARE