Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Η κόρη και ο φίλος της βασικοί ύποπτοι

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο άτομα ως βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Πρόκειται για τη 15χρονη κόρη του θύματος και τον 17χρονο φίλο της από τη Ρουμανία, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο Σιδηρόκαστρο στις Σέρρες και μεταφέρθηκαν στην ασφάλεια Αττικής. Είχαν ταξιδέψει στις Σέρρες με ΚΤΕΛ, προκειμένου να επισκεφτούν συγγενή του 17χρονου, όπως υποστήριξαν.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη στον λαιμό και το πρόσωπο. Το σπίτι ήταν αναστατωμένο ωστόσο δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ούτε σημάδια πάλης. Η 15χρονη κόρη της με την οποία έμεναν μαζί, είχε εξαφανιστεί.

Όπως λένε οι γείτονες, τις τελευταίες εβδομάδες άκουγαν συχνά στην πολυκατοικία τους έντονους καυγάδες, που είχαν μητέρα και κόρη, κυρίως για τη τελευταία σχέση της αλλά και τις παρέες που έκανε.

«Η μικρή είχε κάνει κακές παρέες. Τον τελευταίο καιρό μητέρα και κόρη είχαν συγκρούσεις. Ακουγόταν ότι είχε πουλήσει ένα ακίνητο» είπε κάτοικος της περιοχής.

Άγρια δολοφονία 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα

SHARE