Έ, ρε γλέντια! Η Παπακώστα στηρίζει Ραχήλ Μακρή για Δήμαρχο!

Την πρώην βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, στηρίζει για τον Δήμο Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης, η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Το γεγονός, ίσως… προβληματίσει την προϊσταμένη της κ. Παπακώστα, Όλγα Γεροβασίλη για την οποία μόλις πριν 2 μήνες, η Ραχήλ Μακρή έγραφε «Κάτω τα ματωμένα βρωμόχερά σας Γεροβασίλη από τη Μακεδονία, επίγονοι και ανδρείκελα των ηττημένων γενίτσαρων του εμφυλίου».

Αυτό δεν φαίνεται να εμπόδισε την Κατερίνα Παπακώστα, η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, συνεδρίασαν σήμερα με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κατόπιν αυτών, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού Ραχήλ Μακρή για τη Δημαρχία Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης. Με συνεχή κοινοβουλευτικό έλεγχο, επί μία τριετία, υπέρ των πολιτών, χωρίς παρωπίδες και ιδεολογικούς διαχωρισμούς, το όραμα και οι προγραμματικές θέσεις της Ραχήλ Μακρή και του συνδυασμού “Άλλη Πόλη”, υπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο διοίκησης, με όραμα, προοπτική και με γνώμονα τον διάλογο και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο».

SHARE