Δώρα κουμπαράδες σε παιδιά από την Eurobank

Τη διαχρονική αξία της Αποταμίευσης τίμησε και φέτος η Eurobank με σειρά επισκέψεων σε δημοτικά σχολεία όλης της Ελλάδας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου).

Σε αυτό το πλαίσιο, υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας και διευθυντές καταστημάτων από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank, από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου 2018, επισκέπτονται 200 δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα και μοιράζουν πάνω από 14.000 παραδοσιακούς κουμπαράδες του Τ.Τ. ενημερώνοντας τα παιδιά για τη σημασία της Αποταμίευσης που αποτέλεσε πολύτιμο στήριγμα για πολλές γενιές Ελλήνων.

Με τη συνδρομή των εκπαιδευτικών τους και μέσα από την ανάγνωση του παραμυθιού «Οι Πιο Ωραίοι Θησαυροί», τα παιδιά γνωρίζουν το σκοπό και το αποτέλεσμα της Αποταμίευσης ως στάση ζωής ευρύτερα.

Το 2018, η Eurobank αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Τράπεζα για την Αποταμίευση στην Ελλάδα από το διεθνούς κύρους αγγλικό οικονομικό περιοδικό Global Banking & Finance Review, γεγονός που επιβεβαιώνει τη διαχρονική στρατηγική της να στηρίζει και να προάγει την έννοια της αποταμίευσης μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλέγμα ενεργειών και προϊόντων, με αποταμιευτικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προγράμματα εξειδικευμένα στις ανάγκες κάθε ηλικίας, με ιδιαίτερη έμφαση στη νέα γενιά.

Φέτος, κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών της Eurobank με επικεφαλής τον κ. Ιάκωβο Γιαννακλή, Γενικό Διευθυντή Λιανικής Τραπεζικής, επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κόνιτσας, ενώ η κεντρική τιμητική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 στο κατάστημα του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο  στα Ιωάννινα.

SHARE