Διώξτε τους νταβατζήδες Πακιστανούς – Αφγανούς και Σία από το κέντρο της Αθήνας – Τι λένε οι ηλίθιοι αλληλέγγυοι σήμερα για τη Μενάνδρου;

 

Ποιοι και γιατί ανέχονται τις συμμορίες Αφγανών και Πακιστανών να “κουμαντάρουν” το κέντρο της Αθήνας; Στο όνομα ποιας (το λιγότερο ανόητης) πολιτικής φιλο-μεταναστευτικής ή φολο-προσφυγικής, Αθηναίοι αλλά και ξένοι επισκέπτες της πρωτεύουσας θα ζουν με τον τρόμο;
Άμεση και καθολική (πλην ηλίθιων αλληλέγγυων) είναι η απαίτηση ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ από δαύτους. Και όταν λέμε να καθαρίσει, δεν εννοούμε να τους διώξουν από εκεί και να τους πάνε παραπέρα: Εννοούμε να τους διώξουν!
Η οδός Μενάνδρου θύμισε την Πέμπτη για αρκετά λεπτά της ώρας εμπόλεμη ζώνη καθώς δύο αντίπαλες συμμορίες έλυσαν τις διαφορές τους στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια τρομοκρατημένων περαστικών.
Οι συγκρούσεις μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών ήταν άγριες με αποτέλεσμα να χάσει με τον πλέον τραγικό τρόπο τη ζωή του ένας άνδρας.
Ξύλα, ρόπαλα, μαχαίρια χτυπούν τον άτυχο άντρα που κείτεται αιμόφυρτος στον δρόμο. Ωστόσο, σηκώνεται αλλά για κακή του τύχη, λίγα μέτρα πιο κάτω, τον προλαβαίνουν ξανά και του καταφέρνουν τα τελειωτικά χτυπήματα.
Σημειώθηκαν συμπλοκές κυριολεκτικά σώμα με σώμα. Μάλιστα, κάποιοι φαίνονται να βγάζουν όπλα και να πυροβολούν σκορπώντας τον τρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 13 προσαγωγές και εξετάζει ποιες από αυτές θα μετατραπούν σε συλλήψεις και ποιοι από τους εμπλεκόμενους θα μείνουν ελεύθεροι. Ακόμη, στην περιοχή της συμπλοκής εντοπίστηκαν 13 κάλυκες και δυο σφαίρες από πυροβόλο όπλο,
ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

 

 

 

SHARE