ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Τσιόρδας Σωτήρ(α)ς 94,6% ο δημοφιλέστερος Έλληνας – ΝΔ 43,6% – ΣΥΡΙΖΑ 20,3% – ΚΙΝΑΛ 5,4% – ΚΚΕ 4,8% – Λύση 3,1%

Δημοσκόπηση της Marc, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑLPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ, δείχνει άνοιγμα της «ψαλίδας» υπέρ της ΝΔ, πρωτοφανή ποσοστά δημοτικότητας για τον Σωτήρη Τσιόδρα, και μεγάλο ποσοστό αποδοχής των περιοριστικών μέτρων.

Στην πρόθεση ψήφου, το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στις 23,3 ποσοστιαίες μονάδες. Η ΝΔ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου το 43,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,3%, το ΚΙΝΑΛ 5,4%, το ΚΚΕ 4,8%, η Ελληνική Λύση 3,1% και το ΜέΡΑ 25 βρίσκεται στο 2%.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης  αυτή τη στιγμή δημοφιλέστερος Έλληνας είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας και οι τηλεθεατές κρέμονται από τα χείλη του καθημερινά στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

Δημοσκόπηση Alpha: Δημοφιλέστερος Έλληνας ο Σωτήρης Τσιόδρας

Το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη. Επίσης το 84,3% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική για τον Νίκο Χαρδαλιά.

ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

-το 91,6% δηλώνει ότι την περίοδο του Πάσχα θα μείνει σπίτι και άλλο ένα 6% στο σπίτι με στενούς συγγενείς.

-το 80,4% θεωρεί αναγκαία τα μέτρα που λήφθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και μόνο το 8,7% τα βρίσκει υπερβολικά.

-Σε σχέση μέτρα που προτείνει η ΣΥΡΙΖΑ το 43,8% τα θεωρεί μη ρεαλιστικά, ενώ το 26,9 δηλώνει ότι δεν τα έχει ακούσει.

-στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό το 63,1% απαντά ότι είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 17,8% ο Αλέξης Τσίπρας και το 19,1% απαντά «Κανένας από τους δύο».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Δείτε τη δημοσκόπηση εδώ

SHARE