Δημήτρης Χριστόφιας: Στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ενώ νωρίτερα σήμερα κρίθηκε αναγκαίο από τους ιατρούς να διασωληνωθεί, όπως αναφέρει ο ιστότοπος philenews.gr.

Σημειώνεται ότι στην Κύπρο έφθασε το βράδυ της Τρίτης ειδικός λοιμωξιολόγος από το Ισραήλ, ενώ πραγματοποιήθηκε  ειδική συνεδρία της ιατρικής ομάδας, η οποία επανεξέτασε την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια, με το ενδεχόμενο να μεταβεί στο εξωτερικό να αφήνεται ανοικτό.

Στο μεταξύ σε νεότερη ανάρτησή του, ο Κύπριος υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου αναφέρει ότι “επισκέφθηκα πριν από λίγο τον πρώην ΠτΔ Δημήτρη Χριστόφια στο ΓΝΛ. Ευχήθηκα περαστικά και ενημερώθηκα από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τους ιατρούς. Για ό,τι νεότερο το @CyprusMOH θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση”..

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως πρόεδρος της Κύπρου και πρώην Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, νοσηλεύτηκε το Σάββατο στη Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και από χθες στην Εντατική λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Νωρίτερα σε νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, παραμένει κρίσιμη, ενώ μετακαλείται Ιατρός Λοιμωξιολόγος από το εξωτερικό.

SHARE