Δήμαρχοι στην Αττική που βγαίνουν από την πρώτη Κυριακή

Συντριπτικά ποσοστά εξασφάλισαν νυν Δήμαρχοι σε μια σειρά από δήμους στην Αττική από τον α’ γύρο σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Ο νυν ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου φαίνεται να ξεπερνά το 81%. Αντίστοιχο ποσοστό φαίνεται να εξασφαλίζει και ο Δήμαρχος Περιστερίου με σχεδόν 81%.

Την ίδια ώρα, με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών ο Γιάννης Κωνσταντάτος εξασφαλίζει ποσοστό 73,86%, στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Με 72,41%, στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, επανεκλέγεται ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ενώ με 71,14%, ο νυν δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης.

Υψηλό ποσοστό με τα εως τώρα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών καταλαμβάνει ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης με 69%.

Στον δήμο Γαλατσίου, με ποσοστό 67,61%, ο νυν δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος επανεκλέγεται, όπως και με 62,08% και ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, με 61,11%.

Επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή εξασφαλίζουν και οι δήμαρχοι Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με 58,96%, Φυλής, Χρήστος Παππούς, με 56,24% και Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, με 54,43%.

ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Στην Αγία Παρασκευή, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθόπουλος λαμβάνει 26,5% και αναμένεται να αναμετρηθεί στο β’ γύρο με τον υποψήφιο της ΝΔ Β. Ζορμπά που λαμβάνει 25,8%.

Στο Μαρούσι, ο υποψήφιος της ΝΔ Θ. Αμπατζόγλου λαμβάνει 33,1%. Αντίπαλός του στο δεύτερο γύρο ο ανεξάρτητος Γ. Καραμέρος που την πρώτη Κυριακή έλαβε 24,7%.

Στο Ηράκλειο ο ανεξάρτητος νυν δήμαρχος Ν. Μπάμπαλος λαμβάνει 43,1% ενώ μάχη για το δεύτερο γύρο δίνουν ο υποψήφιος με τη ΝΔ Γ. Παπαδημητρίου (15,8%) και ο Π. Βλασσόπουλος (14,3%).

Στο δήμο Καλλιθέας ο προερχόμενος από τη ΝΔ Δ. Καρνάβος λαμβάνει 42,5% και θα κοντραριστεί με τον Κ. Ασκούνη που εξασφαλίζει ποσοστό κοντά στο 30%.

Κόντρα μεταξύ υποψηφίων προερχόμενων από τη Νέα Δημοκρατία θα έχουμε στην Κηφισιά καθώς ο πρώην δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης εξασφαλίζει ποσοστό 29,4% έναντι 23,2% του νυν δημάρχου Γ. Θωμάκου.

Στη Νέα Σμύρνη ο Στ. Τζουλάκης λαμβάνει ποσοστό 36% ενώ σαφές προβάδισμα για τη δεύτερη θέση έχει ο Γ. Κουτελάκης με ποσοστό 26,2% την πρώτη Κυριακή.

SHARE