Διαβατά: Δεν “τσίμπησε” ο κόσμος το τσι-τσι των Ψωμιάδηδων

Πολύ μικρός ο αριθμός εκείνων που συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο σόου με τις ψησταριές, δύο χιλιόμετρα από το στρατόπεδο όπου διαμένουν πρόσφυγες – μετανάστες, που ήθελε να δώσει  το μήνυμα ότι η “Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” και ότι υπάρχει αντίσταση “με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες”. Εξίσου μικρός και ο αριθμός των “απέναντι” στην αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης από την ΚΕΕΡΦΑ μπροστά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων, στο πρώην Στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

ΤΟ…ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

To παρών έδωσε και ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης που δήλωσε ότι “οι λαθροεισβολείς είναι το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα μετά το δημογραφικό. Μπροστά μας έχουμε αλλοίωση πληθυσμού, θρησκεύματος, γλώσσας και ιστορίας. Ο εχθρός είναι μες στη χώρα μας”.

psomiadis_bq

 

Γραμματέας Σύρων Ελλάδος: O ΣΥΡΙΖΑ διέπραξε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Μόρια και τη Σάμο
Ανουάρ Μπάκρι Γ. Γ. Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του, Χρήστου Γιαννούλη, εξαπέλυσε από τα Διαβατά ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι.

Ο κ. Μπάκρι έδωσε το παρών στο μπάρμπεκιου των «Ενωμένων Μακεδόνων» δηλώνοντας ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει χαλιφάτο του ISIS”.

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιει αλκοόλ όπου θέλει. «Ο κ. Γιαννούλης δεν στεναχωρήθηκε για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που γίνονται εδώ και πέντε χρόνια στη Μόρια και στο Βαθύ της Σάμου;» διερωτήθηκε ο Ανουάρ Μπάκρι.

5e00f6ccfe9a3d10be50f726798a06f0_XL

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος των “Ενωμένων Μακεδόνων” Δημήτρης Ζιαμπάζης, είπε ότι με το μπάρμπεκιου θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα, από το κέντρο του προβλήματος, πως πρέπει να ακουστούν οι τοπικές περιοχές και πως πρέπει να τελειώσει η “μπίζνα του λαθρομεταναστευτικού”.

“Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ στα Διαβατά, που είναι το κέντρο του προβλήματος, για να στείλουμε ένα ειρηνικό και εμβληματικό μήνυμα, ότι πρέπει επιτέλους να ακουστούν οι τοπικές περιοχές. Τέλος στην μπιζνα του λαθρομεταναστευτικού, αν είναι όντως ανθρωπιστές όλοι αυτοί οι κύριοι, οι ΜΚΟ, να βοηθήσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους να ευημερήσουν και να σηκώσουν τα πόδια τους στον ίδιο τους τον τόπο”.

“Η Ελλάδα δεν σηκώνει άλλο αυτό το βάρος, πρέπει να σταματήσει αυτός ο επιλεκτικός και υποκριτικός ανθρωπισμός και σήμερα εδώ είπαμε να πούμε τέλος στον ρατσισμό των Ελλήνων και όλων των ελεύθερων ανθρώπων, όπως του φίλου μας από εδώ δίπλα” είπε απευθυνόμενος στον Γραμματέα Συρων Ελλάδος που βρίσκεται στη διαμαρτυρία

bar-4

 

Ρατσιστικό μπάρμπεκιου στα Διαβατά - Ελάχιστοι στο κάλεσμα μίσους
 
ΚΑΙ Η “ΑΠΕΝΑΝΤΙ” ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Την ίδια ώρα,  πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης από την ΚΕΕΡΦΑ μπροστά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων, στο πρώην Στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, ως απάντηση στο μπάρμπεκιου.

kerf-1
kerf-2

Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν  να σταματήσει η απαράδεκτη, όπως τη χαρακτηρίζουν, κατάσταση με τη διαμονή των προσφύγων σε στρατόπεδα και ζητούν να μεταφερθούν σε σπίτια αλλά και να ανοίξουν τα σύνορα έτσι ώστε οι πρόσφυγες να μην πνίγονται σε αυτά.

«Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι με τους πρόσφυγες. Με αυτό που κάνουν οι φασίστες δίνουν πάτημα στην κυβέρνηση να μπορέσει να περάσει τα ρατσιστικά της αιτήματα», ανέφερε σε δηλώσεις της η Δήμητρα Κομνιανού, συντονίστρια του ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης.

 

SHARE