Διαγράφεται από το ΚΙΝΑΛ ο Θεοχαρόπουλος – Εκτακτο συνέδριο

 

Άμεση ήταν η απόφαση διαγραφής του Θανάση Θεοχαρόπουλου από το Κίνημα Αλλαγής μετά την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να πει «ναι» στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Ταυτόχρονα η Φώφη Γεννηματά προχωρά  σε έκτακτο συνέδριο, ώστε να ξεκαθαριστεί στο τοπίο στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο διακομματικός χαρακτήρας θα περάσει στο παρελθόν, οπότε όσοι θέλουν θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στο νέο φορέα ως μέλη του απευθείας και όχι μέσω των υφιστάμενων κομμάτων τους. 

Λίγο νωρίτερα η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε υπέρ της υπερψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών με 29 ψήφους υπέρ του «ναι», 22 υπέρ της αποχής και 2 λευκά.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής:

Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, ο Θ. Θεοχαρόπουλος τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Η στάση του κ. Θεοχαρόπουλου να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, εξ αντικειμένου υπηρετεί τον κ. Τσίπρα και τους σχεδιασμούς του και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Επίσης με απόφαση της Προέδρου σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστατικού, συγκαλείται έκτακτο πολιτικό και καταστατικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για το τέλος Μαρτίου, μετά από εκλογή Συνέδρων από τη βάση.

Το Συνέδριο θα εκλέξει τα συλλογικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, ολοκληρώνοντας άμεσα τον ενιαίο φορέα.

ΤΟ BANKWARS ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ…

Με μια αγωνία ξύπνησε Κυριακή πρωί η Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη…Τι θα κάνει τελικά ο Θεοχαρόπουλος;

-Ποιος Θεχαρόπουλος;

…Της ΔΗΜΑΡ…ντε…

-Ποιας ΔΗΜΑΡ;

…Του πρώην κόμματος Κουβέλη…

-Ok, συννενοηθήκαμε. Και λοιπόν;

…Να, συνεδριάζει σήμερα η ΔΗΜΑΡ και αποφασίζει αν ο Θεοχαρόπουλος απέχει ή τελικά θα πει ναι στη Συμφωνία των Πρεσπών. Μεγάλο θέμα και για το ΚΙΝΑΛ…

-Ποιο ΚΙΝΑΛ; Πάλι με μπερδεύεις…

…Το ΠΑΣΟΚ ρε φίλε…

– Πες το Χριστιανέ μου! Τι ΚΙΝΑΛ μου λες και κουραφέξαλα. ΠΑΣΟΚ!

…Ε, λοιπόν, αν ο Θεοχαρόπουλος, του οποίου η ΔΗΜΑΡ συνεργάζεται με το ΚΙΝΑΛ, ψηφίσει τις Πρέσπες, θα τον διαγράψει από την Πολιτική Γραμματεία η Γεννηματά…

– Και λοιπόν;

…Να, θα έχουμε ανακατατάξεις  στην Κεντροαριστερά, μιας και ο Θεοχαρόπουλος, μπορεί να πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ..

– Είσαι αδιόρθωτος ρε φίλε. Για γέλια! Κοτζάμ Κουβέλης, που έριξε ολόκληρη κυβέρνηση και τον είχανε στο περίμενε στον ΣΥΡΙΖΑ για χρόνια μέχρι να του δώσουνε υπουργείο. Τώρα, που για τις Πρέσπες έχουνε 152 και βάλε, τι να τον κάμουνε τον Θεοχαρόπουλο; Αλλά, πες πως τον πήρανε. Για να βγει κανείς βουλευτής, χρειάζονται και ψήφοι! Αν είχε η ΔΗΜΑΡ ψήφους, θα πήγαινε …κολλητήρι στο ΚΙΝΑΛ; Όσο για τη Φώφη, αν νομίζει πως  μαζεύοντας  …σκύβαλα θα καζαντήσει, μακριά είναι νυχτωμένη…

– Και τι να κάνει;

…Να αφήσει τα ΔΗΜΑΡ… ΠΑΠΑΡ… και να πάει να βρει όσους είναι ΠΑΣΟΚ. Από εκεί θα πάρει, όσους ψήφους πάρει, στις εκλογές. Σκέφτεσαι να έχεις το σήμα… Coca Cola και εσύ να ψάχνεις να βρεις πελάτες στο super market με σήμα …dreamCola, paparCola; Αυτοκτονείς!

 

Ο (πολιτικός) bankieris

SHARE