Χωρίς διόδια σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους την Κυριακή των εκλογών

2000 ÄÉÅËÅÕÓÅÉÓ ÁÐÏ ÔÁ ÄÉÏÄÉÁ ÁÖÉÄÍÙÍ (EUROKINISSI / ÐÁÔÅÑÁÊÇÓ ÄÉÏÍÕÓÇÓ)

Χωρίς χρέωση θα μπορούν να διανύουν οι πολίτες με τα οχήματά τους τους αυτοκινητοδρόμους ολόκληρης της χώρας, ενόψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστου Σπίρτζη, διασφαλίστηκε η ελεύθερη διέλευση των πολιτών σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και στην Αττική Οδό, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η διέλευση των οχημάτων από τους αυτοκινητοδρόμους χωρίς καταβολή διοδίων θα ισχύσει την Κυριακή, 26 Μαϊου, για όλη τη διάρκεια της ημέρας, δηλαδή από τις 00:00 ως τις 24:00, όπως επίσης και την Κυριακή 2 Ιουνίου, από τις 00:00 ως τις 24:00 το βράδυ.

Αναφορικά με τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν στα εκλογικά κέντρα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, θα είναι ελεύθερη η διέλευσή τους από τους σταθμούς διοδίων από την Παρασκευή, 24 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 24:00 μ.μ., καθώς και από την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 24:00 μ.μ..

Για την περίπτωση των δικαστικών αντιπροσώπων, σημειώνεται ότι η διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του Δικαστικού Αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τους.

Ειδικότερα, χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:

· Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)

· Γέφυρα Ρίου -Αντιρίου

· Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας)

· Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση – Σκάρφεια

· Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες

· ,Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ( Ράχες– Κλειδί)

· Εγνατία Οδός

· Αττική Οδός

SHARE