Χαρά Μητσοτάκη για σύλληψη μελών του Ρουβίκωνα που μπήκαν στο Δημαρχείο Τήνου

 

Συγχαρητήρια στο δήμαρχο της Τήνου και στους αστυνομικούς του νησιού, για τη σύλληψη και παραπομπή σε δίκη στελεχών του Ρουβίκωνα, μετά την εισβολή της αναρχικής συλλογικότητας στο δημαρχείο, έδωσε με ένα tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Γ. Σιώτο και στους αστυνομικούς της Τήνου. Οι «ακτιβιστές» του Ρουβίκωνα θα δικαστούν στη Σύρο μετά από μήνυση του Δημάρχου για την εισβολή τους στο Δημαρχείο του. Κε Βούτση, κ. υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ είδατε πόσο εύκολο είναι, όταν υπάρχει πολιτική βούληση;», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Νωρίτερα, στην προσαγωγή 10 μελών του Ρουβίκωνα προχώρησε η αστυνομία, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο δήμαρχος της Τήνου.

Από τις 10 προσαγωγές, οι οκτώ μετατράπηκαν σε συλλήψεις με την κατηγορία διαταραξης οικιακής ειρήνης. Την Παρασκευή θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

 Η εισβολή πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο των δύο υπαλλήλων του Δήμου, ύστερα από το τροχαίο με απορριμματοφόρο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, θεωρούν υπεύθυνο για τον θάνατό των δύο ανδρών και τον σοβαρό τραυματισμό ενός τρίτου, τον Δήμαρχο του νησιού για τις «εγκληματικές ελλείψεις» που παρατηρούνται στον Δήμο

SHARE