Χ.Γώγος: Τα μάτια μας ανοιχτά, κυρίως στην Αττική- Δεν αποκλείονται σκληρά μέτρα

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την επιβολή νέων μέτρων άφησε ο Χαράλαμπος Γώγος. Πάνω από όλα είναι η υγεία, οπότε στο τραπέζι είναι όλα, τόνισε το μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων.

Την επαναφορά σκληρότερων μέτρων εφόσον κριθεί αναγκαίο επαναφέρει ο λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων Χαράλαμπος Γώγος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε πώς ο ιός είναι εδώ, το ιικό φορτίο είναι μεγάλο και οι εισαγωγές αν και μειωμένες σε σχέση με την περίοδο κορύφωσης του δεύτερου κύματος παραμένουν σε υψηλά επίπεδα γεγονός που προκαλεί «πονοκέφαλο» στους ειδικούς.

«Θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά» είπε κυρίως για την Αττική στην οποία εντοπίζονται περίπου τα μισά από τα κρούσματα καθημερινά γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής τοπικού lockdown.

«Όλα είναι στο τραπέζι, τίποτα δεν αποκλείεται όταν βρισκόμαστε σε μία πανδημία» σημείωσε με νόημα και  παρέπεμψε στη συνεδρίαση της επιτροπής την Παρασκευή για περαιτέρω αποφάσεις όταν και θα αναλυθούν τα δεδομένα όλης της εβδομάδας.

Προβληματισμό προκάλεσε και η απάντηση του κ Γώγου για τα σχολεία. «Τα γυμνάσια και τα λύκεια είναι ειλημμένη απόφαση να ανοίξουν αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει αν τα πράγματα χειροτερέψουν, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο» είπε.

SHARE