Απολογείται ο 33χρονος προπονητής τένις που “αναστάτωσε” τα ΒΠ – Κατηγορία για βιασμούς ανηλίκων

Προπονητής τένις 33 ετών που διατηρεί ακαδημία τένις στα βόρεια προάστια και έρχεται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες κορίτσια, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων αθλητριών του, το 2015 και το 2020 όταν ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα σήμερα  αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Εκτός από τις προπονήσεις, οι γονείς ανέθεταν στον προπονητή να συνοδεύει τα παιδιά τους και στο εξωτερικό, με αφορμή τη συμμετοχή τους σε τουρνουά

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες επαφές του με τις ανήλικες, ο προπονητής τις καλούσε στο σπίτι του, με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα. Στη συνέχεια, τούς πρότεινε να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και πάνω στη συζήτηση τούς αποκάλυπτε τις άρρωστες σκέψεις του, ζητώντας από τις ίδιες να μην πουν τίποτα και σε κανέναν για όσα τους έλεγε.

Θέση σχετικά με όσα καταγγέλλονται πήρε ο πατέρας του κατηγορούμενου  προκαλώντας αίσθηση λέγοντας πως ο γιος του… «είχε σχέση» με μία από τις δύο που τον κατηγορούν για ασέλγεια.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», έκανε λόγο για καλά οργανωμένη σκευωρία σε βάρος του 33χρονου από τον πατέρα της κοπέλας, ενώ υποστήριξε χαρακτηριστικά πως το παιδί του «απλώς είχε μια σχεσούλα», χωρίς να γνωρίζει για πόσο καιρό.

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι ο 33χρονος πήγαινε με την 14χρονη στο σπίτι του, θέλοντας να δείξει ότι δεν υπάρχει βιασμός, αλλά συναίνεση. «Δεν είχε βιασμό, με συναίνεση κάθισε το κορίτσι».

Παράλληλα, έριξε τις ευθύνες για την παιδεραστία στις αθλήτριες και στις οικογένειες τους. «Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της».

Υποστήριξε ότι ο γιος του έχει ελαφρυντικά, καθώς υπήρχε συναίνεση της μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου. «Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί».

Κατ’ εκείνον «ο προπονητής είναι αθώος, χωρίς να έχει κάνει ούτε βιασμό ούτε τίποτα».

Η δραστηριότητα του προπονητή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρά ότι είναι και αρνητής της πανδημίας και του εμβολίου  χαρακτηρίζοντας όσους εμβολιάζονται «πρόβατα», ενώ σε άλλη ανάρτηση αναφέρει: «Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, να δω πότε θα ξυπνήσει ο κόσμος και θα αποκτήσει φωνή…».

 

SHARE