Από τη Warply το ΟΑΕΔ mobile application

Στη Warply ανέθεσεο ΟΑΕΔ (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού) το σχεδιασμό και τη δημιουργία της εφαρμογής για κινητά ΟΑΕΔ app που λανσαρίστηκε την περασμένη εβδομάδα σε ειδική εκδήλωση από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη και έχει ως βασικό στόχο την απλοποίηση της καθημερινότητας του πολίτη. Το ΟΑΕΔ appείναι μια άκρως πρωτοποριακή εφαρμογή που έχει ενσωματωμένες ήδη πάνω από 40 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ενώ στόχος είναι να εμπλουτίζεται διαρκώς με καινοτόμες λειτουργίες. Η Warplyανέλαβε το συνολικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου.

Μέσα από την καινοτόμα εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να κάνουν σύνδεση με τα στοιχεία του TAXISκαι στη συνέχεια έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εγγραφή ή ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας τους.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τα νέα του οργανισμού και του Υπουργείου με pushnotifications, να βρίσκουν σε διαδραστικό χάρτη πληροφορίες για τα υποκαταστήματα ΟΑΕΔ και οδηγίες για το υποκατάστημα όπου είναι εγγεγραμμένοι, να κάνουν αιτήσεις και ενστάσεις ηλεκτρονικά, να δουν το βιογραφικό τους και να το αποστείλουν εύκολα μέσα από την εφαρμογή,στην ηλεκτρονική διεύθυνσηεργοδότη που επιθυμούν.

Ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply δήλωσε σχετικά: «Ανταποκρινόμαστε και στηρίζουμε τις σημαντικές προσπάθειες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεωνστις ανάγκες ψηφιακού μετασχηματισμού με την παροχή καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ειδικά σε ένα τομέα τόσο ευαίσθητο όπως η απασχόληση και είμαστε υπερήφανοι που η Διοίκηση του ΟΑΕΔ επέλεξε τη Warply για αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία».

SHARE