Απίστευτες ατάκες Καραπαπά κατά Τζανακόπουλου – “Πόλεμος” Ολυμπαικού – κυβέρνησης

Επίθεση μέσωFacebook κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου από τον Διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά.

«Οι ομάδες δεν μπορούν να γίνονται ασπίδα σε επιχειρηματικά συμφέροντα που δε διστάζουν να στοχοποιούν και να απειλούν εκλεγμένους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού. Οι μέρες που τα ολιγαρχικά συμφέροντα και ο κος Μαρινάκης έκαναν κουμάντο στη χώρα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά τα επεισόδια στον Πειραιά για την ομιλία του Ευ.Τσακαλώτου.

«Σειρά στις προκλήσεις πήρε ένας Τζανακόπουλος που παίζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Δεν είπε κάτι άλλο, απλά αναμάσησε αποσπάσματα των ανακοινώσεων-ντροπή του κόμματος του κατά των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Να κατεβάσει λίγο τη μύτη του ο συγκεκριμένος γιατί κάποιοι απο τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν και μάτωσαν στο Πειραιά ήταν στα κινήματα της αριστεράς και παραμένουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, πριν βγει αυτός απο το αυγό του, που μάλλον είναι από αυγό απο το Κολωνάκι», έγραψε στπ Facebook ο Κώστας Καραπαπάς

SHARE