Επίθεση Πολάκη σε Μητσοτάκη για τις φυλακίσεις: Μήπως έχετε καμιά μύγα;

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη  υποστηρίζοντας μέσω facebook ότι δεν είπε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από όσα λένε όλοι στα … καφενεία.
Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πάντως, έσπευσε να προσθέσει  ότι δεν είναι η κυβέρνηση που φυλακίζει, αλλά αποκαλύπτει και αν υπάρχουν στοιχεία, τότε τιμωρεί και φυλακίζει η δικαιοσύνη.

Η ανάρτηση του κ.Πολάκη έχει ως εξής:

Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα

1)Δεν είπα τίποτα διαφορετικό απο αυτο που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και Χρεωκοπησαν τη χώρα!!
2) Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί ,αλλα αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, οπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει…
3) πρεπει να σας έχει πιάσει συγκρυο…. Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;..

Νωρίτερα, το μήνυμα ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν φοβάται είχε στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter σχετικά με τις απειλές που εκτόξευσε ο Παύλος Πολάκης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.

Μητσοτάκης για τις φυλακές Πολάκη: Η ΝΔ δεν τρομοκρατείται

SHARE