Ανύπαντρη φτωχή 19χρονη η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε σε πυλωτή στη Ν.Ιωνία

¸íá âñÝöïò ìüëéò äýï çìåñþí âñÝèçêå åãêáôáëåëåéììÝíï ôá îçìåñþìáôá ôçò ÔåôÜñôçò 11 Óåðôåìâñßïõ 2019, óôç ÍÝá Éùíßá. ÓõãêåêñéìÝíá, ôï ìùñü åíôïðßóôçêå óå åßóïäï ðïëõêáôïéêßáò áðü ðåñßïéêïõò ðïõ ðåñíïýóáí áðü ôï óçìåßï. Ôï íåïãÝííçôï êïñéôóÜêé Þôáí ôõëéãìÝíï ìå ìßá ðåôóÝôá êáé ôï åß÷áí ôïðïèåôÞóåé ìÝóá óå Ýíá êáñüôóé óïýðåñ ìÜñêåô. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
Βίντεο ντοκουμέντο από τις κινήσεις της 19χρονης που εγκατέλειψε το παιδί της σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία τα ξημερώματα της Τετάρτης παρουσίασε το Open.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο η 19χρονη μητέρα βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία με το μωρό στην αγκαλιά της. Το κρατά σφιχτά και κατευθύνεται προς την πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως. Η 19χρονη περπατάει βιαστικά, περνάει τον δρόμο και η φιγούρα της χάνεται, ενώ στη συνέχεια κάνει την αντίστροφή πορεία με άδεια αγκαλιά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, η 19χρονη χρειάστηκε λιγότερο από 4 λεπτά για να αφήσει το μικρό της κοριτσάκι στην πολυκατοικία μόλις 50 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Τι είπε στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με το Open η 19χρονη είπε στους αστυνομικούς: «Ήμουν πνιγμένη μέσα στο βάρος να είμαι μόνη μου χωρίς σύντροφο και οικονομικά πολύ χάλια. Ζω με την γυναίκα που με υιοθέτησε και τα μόνα έσοδά μας είναι η μικρή της σύνταξη. Ποτέ δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω αυτό το μωρό».

Η 19χρονη με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα του βρέφους πως ήταν έγκυος…

SHARE