Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές: Στον Παυλόπουλο ο Αλ. Τσίπρας

Αντίστροφη μέτρηση για τη διάλυση της Βουλής. Σήμερα  Δευτέρα στις 18.30 αναμένεται ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει και επισήμως την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Ακολούθως θα θυροκολληθεί το προεδρικό διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας:

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, θα δεχθεί αύριο Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.30, τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα».

Ο πρωθυπουργός θα ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών

Λίγο αργότερα στις 20:00, ο Αλ.Τσίπρας θα παρουσιάσει στο Μέγαρο Μουσικής το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη 4ετία.

Βασικοί άξονες του προγράμματος είναι οι νέες θέσεις εργασίας με αύξηση μισθών, η δικαιότερη φορολογία, η αποτελεσματική δημόσια διοίκηση και το ισχυρό κοινωνικό κράτος.

Την Παρασκευή στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στην εισηγητική του τοποθέτηση απηύθυνε μήνυμα συστράτευσης και αισιοδοξίας για τη νίκη στις εκλογές, επαναλαμβάνοντας πως το παιχνίδι είναι ανοιχτό και μπορεί να γυρίσει.

Στο επίκεντρο έθεσε την προγραμματική συζήτηση τονίζοντας συγκεκριμένα «να αναδειχθεί τι παραλάβαμε το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποιήσαμε. Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ».

SHARE